Škola
Alo!/Nenad Vujanović
Škola

Alo!/Nenad Vujanović

Škola, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Kako je izjavila Nada Trifković, direktorka škole, sumnja se da je jedna od učenica aktivirala biber sprej u toaletu, koji je kod učenika izazvao kašljanje i kijanje.

Pročitajte još:

Ona ističe da je profesor, čim je video reakciju kod učenika, postupio kako procedura nalaže. Deca su izvedena napolje, dok se prostorije ne provetre.

Niko od učenika nije povređen. Trifković oštro demantuje navode u pojedinim medijima da je škola bila evakuisana.

škola upis,

Tanjug/Sava Radovanović

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Zanimljivo je da je do incidenata došlo kada je koleginica završila predavanje o maloletničkoj delinkvenciji. Kada je policija došla, prostor je već bio potpuno provetren. U školi smo napravili izveštaj, koji ćemo proslediti školskoj upravi, a nastavljamo sa utvrđivanjem odgovornosti, navodi Trifković.

Trifković ističe da će biti teško utvrditi ko je doneo i aktivirao biber sprej u školi, upravo zbog toga što ni policija, ni škola nemaju ovlašćenja.

Devojčica (12) rodila bebu, ocu (20) preti zatvor! Lekari u šoku, ne pamte ovakav slučaj! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 20.09.2019. 17:56 - 20.09.2019. 19:42 Osoblje bolnice kaže da je porođaj protekao bez komplikacija. Devojčica, Foto: Youtube printscreen * Devojčica (12) iz Ukrajine rodila bebu * Otac je njen osam godina stariji "dečko" * Porodila se na deponiji Devojčica (12) romskog porekla iz Ukrajine rodila je bebu koju je napravio njen osam godina stariji "momak".

- Policija nema pravo da pretresa učenika, osim ako postoji osnovana sumnja i ima nalog za pretres. Takođe, nemamo pravo da pregledamo šta đaci nose u torbi, kad dođu u školu. To je veoma opasno, jer se tako može desiti, da učenik unese i bombu u školu, a da to niko ne primeti - ističe Trifković.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije