DANAS SE UKAZAO ČASNI KRST GOSPODNJI Nevernici su prestali da sumnjaju: Ako večeras gledate u nebo, dogodiće se ČUDO!

Svi oni koji su sumnjali u Sina Božjeg u velikom strahu i divljenju su posmatrali to nebesko znamenje

crkva, vera, molitva, pravoslavlje
crkva, Foto: Tanjug

Na današnji dan na nebu iznad Jerusalima, u dane koji su poznati pod nazivom Svete Pedesetnice, u devet sati ujutru 357 godine ukazao se Časni krst gospodnji, dan kada su nevernici prestali da sumnjaju!

Svi oni koji su sumnjali u Sina Božjeg u velikom strahu i divljenju su posmatrali to nebesko znamenje, koje je sijalo neopisivom svetlošću, jačom od sunčeve.

Časni Krst se prostirao nad Golgotom pa sve do iznad Gore Maslinske, udaljene petnaest stadija od Golgote. Širina Časnoga Krsta odgovarala je njegovoj dužini. A lepota Krsta beše kao lepota najlepše duge, te privuče na sebe poglede sviju. I svi napustiše svoje poslove, bilo ručne ili domaće i, izašavši iz kuća, sa pažnjom i strahom posmatrahu to prečudno znamenje.

"MOLIMO GRAĐANE DA UMRLE SAHRANJUJU NA SVOJIM PRECIMA" Meštani srpskog sela ostali zaprepašćeni kad su zatekli obaveštenje! Nisu se nadali da će morati ovako da se "stisnu"!

Povod za pojavu krsta je slučaj nasleđivanja carskog presta Konstantina Velikog od strane njegovog sina Konstancija, koji je bio dokazani jeretik.

ZASTRAŠUJUĆE ČINJENICE OSVANULE Svako može da nas špijunira za 100 evra: Dovoljno je da imate mobilni i znaće svaki vaš korak! Jezivo!

Za razliku od njega, svi građani Jerusalema pohitali su u crkvu, kako bi jednoglasno proslavljali ime Isusa Hrista.

Tada se nevernici i jeretici, neprijatelji i hulitelji Hristovog Božanstva, ispuniše stida, videći u pojavi Krsta tako veliku božansku slavu i silu Gospoda Hrista.

SRPSKI GRAD JE NA NOGAMA Izvučena LOTO sedmica, srećni dobitnik je "teži" za 2 MILIONA!

I na taj način sama stvarnost posvedoči tada, da je hrišćanska vera - prava, istinita i blagočestiva, i ne od visprenih reči spoljašnje mudrosti ljudske sastavljena, već otkrivenjem i silom Duha Svetoga potvrđivana, i nebeskim znamenjima i čudesima posvedočavana.

Ovo prikazanje bilo je razlog da mnogi prihvate pravoslavlje, da se pokaju i prime sveto krštenje.

Večeras gledajte u nebo

Prema narodnim običajima, u kasnim večernjim satima valja gledati u nebo i ako vidite četiri zvezde, postavljene tako da obrazuju krst, ispuniće vam se želja.

AKO STE MISLILI DA JE PAZARITE - ODUSTANITE! Unosimo otrov prilikom konzumiranja ove namirnice, a da toga nismo ni svesni! Zdravlje nam je ugroženo!

Takođe, danas treba da se uzdržavate od bilo kakvih ženskih poslova, poput šivenja, heklanja, veza…

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi