"MOLIMO GRAĐANE DA UMRLE SAHRANJUJU NA SVOJIM PRECIMA" Meštani srpskog sela ostali zaprepašćeni kad su zatekli obaveštenje! Nisu se nadali da će morati ovako da se "stisnu"!

Na groblju u selu Žabari, istoimene opštine, ovih dana je gužva. Naime, zauzeto je sve do poslednjeg mesta, a rešenje koje je iznašla uprava, u najmanju ruku, začudilo je meštane.

Groblje
Groblje, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Pošto grobova više nema, ni jednog - moraće da se "stisnu", to jest da najbliže sahranjuju sa ranije preminulim rođacima.

- Obaveštavamo građane Žabara, da na žabarskom groblju nema više slobodnih mesta za sahranjivanja. Molimo građana da umrle sahranjuju na svojim precima ili rođacima - navedno je u saopštenju, u kom se dodaje i odgovor na verovatno najčešće pitanje - kako to može uopšte da se uradi:

- Za nova zauzeća mesta postupak je sledeći: postave se četiri kočića, na ćoškovima zauzetog mesta i ogradi se žicom sa obaveznom pločicom - ko je zauzeo. Posle drugog meseca, ako stoje kočiči, može se mesto opseći betonom - navode iz Mesne zajednice Žabari.

Povezane vesti

 • Korisnik: doca
  19/05/2019 - 09:48
  to je sada moderno i jevtino. Na jednom Mladenovackom groblju za 4g toliko je mesta zauzeto i ljudi sahranjeno...da ni kolima nemozes da udes.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi