Devojčica koju je tražila cela Srbija
Facebook printscreen
Devojčica koju je tražila cela Srbija

Facebook printscreen

Devojčica koju je tražila cela Srbija, Foto: Facebook printscreen

Nakon trodnevne potrage S. G. (14) i njena sestra od ujaka A. R. (9) pronađene su juče u Zemun polju. Vratile su se kući, žive i zdrave.

Pročitajte i:

 

 

Dve devojčice nestale su 31. decembra 2018. godine oko 21 čas, krenuvši sa Dorćola na doček kod drugarice. Međutim, kada je otac starije devojčice pozvao drugaricu S.G. saznao je da nisu stigle kod nje i odmah alarmirao policiju.

- Tri dana su ih držali, sad su kod kuće, dobro su - rekao je otac Dina Garip.

Prepustio je ćerki da objasni šta se na kraju dogodilo i da li su zapravo bile u nekoj opasnosti.

- Otišla sam tamo. Nije da me je dečko naterao, dobrovoljno sam otišla da dočekam Novu godinu kod njega - kaže S. G.

Njena porodica je i juče i danas davala izjave u policiji. Na pitanje zašto su dva puta bili u Policijskoj stanici 29. novembar, kaže da nema drugog razloga osim zaustavljanja potrage za njom i sestrom.

Smeškom stidljivo priznaje da je malo izvrnula istinu svojim roditeljima, rekavši da ide kod drugarice i objašnjava kako je skovani plan zaljubljene tinejdžerke krenuo loše:

- Nisam imala dovoljno kredita, blokirala mi se kartica. Javila sam se sutradan - nastavlja ona dodajući da joj se više neće ponoviti i da joj zabrinuti tata nije ništa zasad rekao, odnosno nije ju je grdio.

 

Komentari (2)

Rj38

04.01.2019 14:56

,Dete od 14 godina, roditelji pustaju samo na docek?! Pa moje ne sme ni da pita....

mibito

05.01.2019 13:51

@Rj38 - POred takvih kao ti, stvarno covek da se zabrine.U moje vreme smo sa 12 isli sami jedni kod drugih na docek, po celom kraju bez ikakvih bojazni od manijaka ili osuda.