Slagalica
Printscreen
Slagalica

Printscreen

Slagalica, Foto: Printscreen

* Imali smo priliku da gledamo jedno od najuzbudljivijih finala Slagalice

* Pobednik je odlučen u foto-finišu

* Igrali su se "produžeci"

Elektrotehničar iz Kragujevca Ivan Petrović bio je nadomak trijumfa u 117. ciklusu "Slagalice". Posle prve od dve finalne emisije, imao je prednost od 48 poena (137:89).

Međutim, njegov rival, ekonomista iz Beograda, Vladimir Mladenov, u drugoj finalnoj emisiji u ponedeljak uveče, strpljivo je prikupljao poene i ušlo se, sportskim rečnikom, u neizvesnu završnicu.

Pročitajte još:

 

U poslednjoj igri "Asocijacije", Ivan Petrović je imao prednost, rešio je prvu, da bi Vladimir Mladenov, u poslednjim trenucima, pogodio traženi pojam i izjednačio na 214:214! U neverici, Vladimir se prekrstio.

Slagalica

Printscreen

Slagalica, Foto: Printscreen

Igrali su se "produžeci", odnosno dodatno pitanje u igri "Ko zna zna". Vladimir se prvi javio, odgovorio tačno i odneo pobedu.

- Ovaj ciklus ima dva pobednika - sportski je prokomentarisao Vladimir.

Stiže novo povećanje penzija! Izvršena kategorizacija, veća primanja za 1,7 miliona naših sugrađana, a to nije sve!

AUTOR: Alo! DATUM I VREME: 03.09.2019. 07:00 Svi će biti zadovoljni. Penzioneri, Foto: Alo!/Rajko Ristić * Novo povećanje penzija najkasnije do 1. januara * Pored penzija biće isplaćena i jednokratna novčana pomoć * Poslednje povećanje penzija bilo je u novembru 2018. godine Novo povećanje penzija treba očekivati najkasnije 1.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Komentari (1)

ja

03.09.2019 13:31

sve cestitke finalistima i pitanje da li je pravedno da oni za pokazano znanje dobiju nagradu od 150 000 DINARA a oni ludaci u parovima i zadruzi po 150 000 evra za prostakluk i neznanje