MILOVAN ŽIVI U "LEPOJ BRENI"! Nasmejaćete se do suza kada vidite šta su domišljati Užičani smislili! (FOTO)

Kad su domišljate Ere svima između sebe podelile nadimke, na red su došle i stambene zgrade.

Užice
Užice, Foto: RINA

* Domišljati Užičani dali šaljiva imena zgradama

* Zovu se Sivonja, Tele, Šarulja 

* A postoje i Lepa Brena i Slatki greh

Ukoliko bilo kog Užičanina upitate kako stići do određene ulice i broja, odgovor će možda i izostati, ali ako kažete da idete do Šarulje i Teleta ili pak Sivonje, poslaće vas tačno tamo gde ste želeli. Kako?

Meštanima se povraća od prizora i smrada! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 01.09.2019. 22:17 Stanovnici Miloševca guše se od smrada zbog gomile pilećih nožica koje su izručene u reku. Oni pozivaju nadležne da odmah reaguju i kazne počinioce. Pileće nožice, Foto: Alo! * Gomila pilećih nožica bačena u reku Moravu * Meštani se žale na prizor * Jedan od stanovnika kaže da iza svega stoji klanica - Ekološka katastrofa!

- Mi smo poznati kao velike šaljivdžije, pa tako nisu ni izostali nadimci za najupečatljivije građevine i to one velike, građene u Titovo doba - priča poznati hroničar Užica Dragan R. Filipović i objašnjava zašto baš takva imena.

Užice
Užice, Foto: RINA

- Užičani su dugo čekali da se napravi još jedna zgrada pored „Sivonje“, pa da joj daju ime „Rudonja“ - rekao je Filipović.

I dok se iščekivao „Rudonja“, u centru grada stasale su „Lepa Brena“ i „Slatki greh“.

RTS HITNO JAVLJA Most se srušio na autoput Beograd - Niš! Građani se skamenili kad su čuli stravične vesti!

- Oni su tad bili najpopularniji, harali su bivšom Jugoslavijom i sve zgrade koje su se izdvajale po svojoj lepoti dobile su naziv po velikoj muzičkoj zvezdi, ali Užičani nisu zaboravili ni njen bend - izjavio je Filipović.

Milovan Simović danas ima osamdeset godina, a u „Lepoj Breni“ živi već više od trideset leta i kaže da dogodovštine na ovaj račun nisu izostajale.

Užice
Užice, Foto: RINA

- Kad bi me neko pitao gde živim, ja bih odgovorio: u „Lepoj Breni“ - kroz osmeh kaže Milovan. 

„Sevap siti“ na Đetinji

Da humor Era ne poznaje granice, govori i to da su celo jedno naselje koje je sagrađeno iz sredstava solidarnosti nazvali „Sevap siti“, a samo u gradu na Đetinji možete videti i „Tri praseta“, „Tri musketara"...

 BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi