Pileće nožice
Alo!
Pileće nožice

Alo!

Pileće nožice, Foto: Alo!

* Gomila pilećih nožica bačena u reku Moravu

* Meštani se žale na prizor

* Jedan od stanovnika kaže da iza svega stoji klanica

- Ekološka katastrofa! U Miloševcu na Velikoj Moravi, kod starog broda od skele, u toku prošle nedelje klanica koja se bavi klanjem pilića istovarila je pun kamion pilećih nogu. Smrad se oseća do jaze!

Pileće nožice

Alo!

Pileće nožice, Foto: Alo!

Most se srušio na autoput Beograd - Niš! Građani se skamenili kad su čuli stravične vesti!

AUTOR: RTS/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 19:58 Saobraćaj u brzoj traci je obustavljen. Foto: Alo!/Rajko Ristić Na auto-putu Niš-Beograd, kod Jagodine, na kolovoz je pao deo betonske konstrukcije mosta preko reke Lugomir, pa je u brzoj traci ka Beogradu obustavljen saobraćaj. Deo betonske konstrukcije otpao je sa mosta oko 18 časova, prenosi "RTS".

- Poziv za nadležne organe da u što kraćem roku reaguju, saniraju i po zakonu kazne počinioce! Kod nas u opštini postoji jedna klanica koja se bavi tom delatnošću, tako da počinioca nije teško pronaći - napisao je na Fejsbuku jedan od stanovnika Miloševca.

Pileće nožice

Alo!

Pileće nožice, Foto: Alo!

Za razliku od hemijskog zagađenja reka, koje se dešavalo poslednjih nedelja na Toplici i Južnoj Moravi, ovo je biološko zagađenje, a opasnost nastaje kada otpad počne da se razgrađuje. 

 

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta