BEZGRANIČNA LJUBAV MAJKE Nakon što je obrijala glavu ćerki koja boluje od kancera, majka je uradila nešto fascinantno što nikoga nije ostavilo ravnodušnim!

Društvenim mrežama kruži snimak majke koja brije glavu ćerki kojoj je zbog hemoterapije počela da opada kosa, a video je postao viralan zbog onoga što je majka uradila dok je mašinicom šišala svoju ćerku.

Majka i ćerka, Foto: Printscreen/Tviter

Devojka je dostojanstveno i sa osmehom prihvatila da svakim majkinim potezom gubi pramenove svoje duge kose i ne možemo, a da se ne divimo tome koliko je smireno to prihvatila.

Dok gledamo hrabru devojku koja se široko osmehuje, uprkos problemu majka kreće da šiša i sebe kao znak solidarnosti prema ćerki.

Devojka je prvo šokirano posmatra, a onda počinje da plače, a ovako su reagovali i mnogi koji su videli snimak.

"Tužno i tragično. Isto sam uradila kad mi je majka imala kancer, samo što je ona preminula 1998. godine", "Plačem sa njima", "Kad nam je kolega sa posla imao rak, ceo kolektiv se ošišao da ga podrži" - samo su neki od komentara ljudi na mrežama koji oduševljeno gledaju emotivni snimak posmatrajući bezgraničnu ljubav majke prema ćerki.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi