tužna devojka devojčica tinejdžerka
Profimedia.rs
tužna devojka devojčica tinejdžerka

Profimedia.rs

tužna devojka devojčica tinejdžerka, Foto: Profimedia.rs

Moje 4 drugarice (Lara, Dora, Zrinka i Gabrijela) su dosle da spavaju kod mene pošto su moji roditelji morali ici na neki poslovni put. Prvo smo uzele svaka po jedno ćebe i sele smo na moj veliki kauč.

Ja sam otišla i ispekla kokice. Kada sam se vratila, počele smo da gledamo horor. Nakon 15 minuta dobila sam poruku na mobilni telefon. Pročitala sam je. Pisalo je "Blizu sam". Mislila sam da se neko šali. Ali i moje ostale prijateljice su dobile istu poruku.

Mi smo to zanemarile i nastavile smo da gledamo film i naravno, izbrisale smo tu poruku. Nakon 5 minuta opet smo sve dobile poruku na mobilni. U ovoj je pisalo "Još sam bliže".

Počele smo ozbiljno da shvatamo situaciju, pa je Zrinka (kao najhrabrija od nas) nazvala tu osobu. Čekala i je i na kraju joj se neko javio. Rekla je da nas pusti na miru i da prestane sa zajebancijama.

Onda je poklopila i nastavile smo gledati film. Gledale smo ga i onda su došle reklame. Dora je trebalo da ode do toaleta, ali se bojala nakon ovih poruka.

Ja sam pokrila glavu. Nakon nekoliko sekundi ugasila su se sva svetla i televizor.

Pročitajte još:

Ćutale smo. Nakon pet min su se svetla upalila. Kada sam pogledala desno od sebe Dore nije bilo. Na njenom mestu je bio krvavi nož i vlas njene smeđe kose.

Uspaničila sam se i rekla to ostalim, ali ni njih takođe nije bilo. Na mestu gde su sedele su bila 3 noža (svaki za jednu) i bila je od svake vlas kose. Na televizoru je pisalo "Sada si ti na redu".

Uplašila sam se kao nikada i otrčala sam u WC. Zaključala sam vrata i molila sam se. Neko je otvarao vrata i gurao ih svom snagom. Odjednom je to prestalo.

Nakon pola sad čučanja i moljenja u WC-u sam otišla u svoju sobu i brzo zaspala. Ujutru nije bilo onih noževa i vlasi kose. Svoje prijateljice više nikada nisam videla.