ZATVARAJU SE S PRVIM MRAKOM! Na jezeru kod Nove Varoši zaklano 40 koza i ovaca! Meštani u strahu za svoju čeljad i stada! Ne izlaze bez preke potrebe!

U zaseocima nizvodno od brane na Radoinjskom jezeru kod Nove Varoši poslednjih meseci zaklali su oko 40 koza i ovaca

Nova Varoš
Nova Varoš, Foto: Tanjug

Medvedi opet seju paniku oko Uvca. U zaseocima nizvodno od brane na Radoinjskom jezeru kod Nove Varoši poslednjih meseci zaklali su oko 40 koza i ovaca, pa su meštani u strahu za svoju čeljad i stada. U kuće se zatvaraju sa prvim mrakom i ne izlaze bez preke potrebe.

Usledio je drastičan pad cena, nadležni izašli na teren i hitno obavestili javnost - Leševi dolaze na trpezu!

AUTOR: Alo/Blic/V.M. DATUM I VREME: 20.11.2019. 12:58 - 20.11.2019. 13:12 Primetna je velika zabrinutost.

Kao i pre dve godine i ove jeseni je najviše štete bilo u stadima stočara iz Klaka u Seništima, a medved je zulum činio i njihovim komšijama u Mutavdžićima, Polju, na Tavniku...

PREKO NOĆI SE SVE PROMENILO Sedeli smo i strahovali za svoje živote! Uplašeni Srbi jedva spasili živu glavu - takav napad nisu mogli ni da sanjaju!

Štete trpe i seoska gazdinstva u Radoinji, na suprotnoj obali reke, a zver je letos kidisala i na stada u Kućanima.

- Meni je medved zaklao pet ovaca, i još jednu ranio ali je uspela da preživi. Na stado u toru kraj kuće udario je u sumrak, i pravo je čudo da ništa nisam čuo. Komšijima Radomiru Mijajloviću i Radojki Čorbić zaklao je po četiri, a Slobodanu Žuniću jednu. Medved je ubio i ovna Miroljubu Mladenoviću, a pokolja je bilo i u drugim zaseocima, čak i gore oko magistrale – kaže Milanko Minić iz Klaka.

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi