Milena Radulović
screenshoot
Milena Radulović

screenshoot

Milena Radulović, Foto: screenshoot

"S obzirom na to koliki je bio broj prijava i broj devojaka koje su se javile, spremne da svedoče o svojim iskustvima s Miroslavom Aleksićem, podizanje optužnice za mene je potpuno očekivano", rekla je Milena Radulović u izjavi za "Blic".

Ona je istakla da je od prvog dana kada je izašla javno, i kada su druge devojke progovorile, bila svesna da rade pravu stvar.

“Nisam mislila o eventualnim posledicama, o pretnjama, pritiscima. Nisam se plašila, bila sam svesna onoga što radimo, jer govorimo istinu”, navela je ona.

Miroslav Mika Aleksić

screenshot

Miroslav Mika Aleksić, Foto: screenshot

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je ranije danas optužnicu protiv vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića (68) zbog opravdane sumnje da je silovao i polno uznemiravao ukupno sedam polaznica te škole.

"Optužnicom se tereti za izvršenje dva produžena krivicna dela silovanja, dva krivicna dela silovanja, jedno produženo krivicno delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivicna dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštecenih”, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Ivana Rakočević.

Ona je dodala da je tužilaštvo Predložilo sudu da Aleksiću produži pritvor.