Josip Broz Tito
Alo!
Josip Broz Tito

Alo!

Josip Broz Tito, Foto: Alo!

 

Upravo zbog te činjenice, njegova praunuka, svojim angažmanom na Instagramu, ali i u svetu umetnosti, postala je pravi hit širom regiona.

Sara Zidarić (25) ćerka je Titove unuke Saše Broz i poznatog hrvatskog glumca Ranka Zidarića. Iako se pojavljivala u seiji "Naša mala klinika" sa ocem Rankom, Sara je javnosti postala aktuelna prošle godine kada je njena majka, rediteljka Saša Broz, objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa) on Aug 31, 2018 at 7:40am PDT

 

Poput svojih roditelja, i Sara (25) se okrenula umetnost, te iako se okušala i na malim ekranima, ipak je rešila da upiše slikarstvo na Akademiji likovnih umetnosti u Zagrebu i do sada je imala dve samostalne izložbe.

Prema pisanju brojnih hrvatskih portala, Sara je talentovana slikarka, o čemu svedoče pohvale za postavku na samostalnoj izložbi "Groteske" koja je otvorena ranije ove godine.

Pročitajte još:

 

Kako je istakla  pored razvoda roditelja koji je nastupio posle šest godina braka, njeno odrastanje su obeležila brojna putovanja po Evropi i svetu, pošto je njen deda, Mišo Broz, služio kao diplomata u Egiptu, Indoneziji, Singapuru, Rusiji, Filipinima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ᛊᚨᚱᚨ᛫ᚺᚨᚨᛊ (@egosarahaas) on Apr 10, 2019 at 1:19am PDT

 

Pored razvoda roditelja koji je nastupio posle šest godina braka, njeno odrastanje su obeležila brojna putovanja po Evropi i svetu, pošto je njen deda, Mišo Broz, služio kao diplomata u Egiptu, Indoneziji, Singapuru, Rusiji, Filipinima.

Titova praunuka se ne oslanja na svoje slavno prezime te za platna, boje, putovanja, pa i sam život, uspeva sama da zaradi zalaganjem i radom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ᛊᚨᚱᚨ᛫ᚺᚨᚨᛊ (@egosarahaas) on Mar 29, 2019 at 9:16am PDT

 

Činjenica da su joj roditelji poznati hrvatski umetnici, deda bivši diplomata, a pradeda lično Tito, Sari nije toliko bitna, pošto, kako je rekla, ona svoju porodicu ne vidi kroz prezime, nego kao mamu i tatu, odnosno dedu i pradedu. Kako je navela u intervjuu, roditelji su joj velika podrška i veoma im je zahvalna na svemu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa) on Oct 27, 2019 at 2:40am PDT

 

Sara je od ove godine počela da objavljuje i video snimke na Jutjubu, a jedan od njih, proces stvaranja slike koja je bila njen poklon za baku, možda najbolje pokazuje o kakvoj talentovanoj slikarki se radi.

Njena majka, Saša, ne propušta priliku da podeli na Instagramu slike sa zajedničkih putovanja Sare i nje, te je to bio i slučaj pre nedelju dana, prilikom boravka u Amsterdamu.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Komentari (1)

M

09.11.2019 14:11

Ako je ona lepa ružna ne postoji nigde na svetu.