Lekaru Zoranu puko film zbog lista čekanja, uzeo stvar u svoje ruke i ODUŠEVIO SRBIJU! (VIDEO)

Alo!; D.K. | vesti 2019-08-06 16:55:52 2019-08-06 16:55:52

Liste čekanja, ali i dodatni troškovi na koje moramo da se spremimo kada se upustimo u raznorazne zdravstvene analize dobro su poznat problem većine građana.

screenshoot/Facebook

Ovo je zasmetalo i jednom lekaru iz Bača, koji je rešio da se sam izbori sa ovim problemom.

PROČITAJ JOŠ:

Tako je Zoran Novaković (32), mladi doktor iz opštine Bač, oduševio svoje sugrađane ali i sve u Srbiji, objavom na društvenoj mreži Fejsbuk.

Naime, on je objavio da će dopler ultrazvuk krvnih sudova raditi besplatno svakome ko se javi. Ova analiza se inače naplaćuje, a period čekanja je u proseku i do dva meseca.

- Poštovani građani opštine Bač, za vas sam tu i dalje da radim besplatno dopler ultrazvuk krvnih sudova. Kome god treba tu sam i neka se javi. Uprkos svim pretnjama pojedinaca, ja mislim da ljudi koji nemaju novca imaju pravo na besplatne preglede i treba svima pomoći, zbog toga lekari i postoje. Naravno ako treba i u drugim opštinama slobodno zovite - napisao je on.

Do mladog lekara pokušali su da dođu i novinari, ali kako je žurio na operaciju samo je kratko odgovorio:

Lazanski u jutarnjem progovorio o izdaji Krajine! U studiju nastao MUK, a onda pomenuo emotivnu vezu SVIMA ZNANOG SRPSKOG POLITIČARA i Kolinde...

AUTOR: Alo.rs/N.M./D.N. DATUM I VREME: 06.08.2019. 12:01 - 06.08.2019. 14:05 Novi ambasador Srbije u Rusiji i vojno-politički analitičar Miroslav Lazanski bio je gost emisije Novo jutro na TV Pink kod voditelja Predraga Sarape. Miroslav Lazanski, Foto: Printscreen Tema emisije bila je zločinačka akcija "Oluja" i besramno slavljenje etničkog čišćenja u Hrvatskoj.

- Ja sam čovek iz naroda i uvek uz radničku klasu - rekao je Novaković.

U snimku je naveo i da su lekari dužni da pomažu ljudima bez nadoknade, jer već primaju svoje plate.

- Ko želi dodatnu zaradu, on se bavi privatnim poslom. Uvek sam bio pobornik pomoći ljudima, naročito onima koji su socijalno ugroženi. Sve što sam u stanju da pomognem, bilo medicinski ili emotivno, da budem rame za plakanje, tu sam. Niko i ništa me neće zaustaviti jer ja sam u službi ljudi, pacijenata. Svi imaju prava na besplatnu zdravstvenu zaštitu. Zdravlje je nešto što nema cenu i mora biti besplatno - poručio je je on.

BONUS VIDEO:

 

Expand player
Pogledajte više