pink
Printscreen
pink

Printscreen

pink, Foto: Printscreen

- Drug mi je preporučio da odmah nakon vikenda, odem kod pulmologa na snimanje pluća. Ispostavilo se da imam upalu pluća. Doktorka je na snimku videla tamnu senku, mislila je da je nešto ozbiljnije od upale pluća. Prepisala mi je lekove i rekla da dođem za pet dana - kaže Đantar. u specijalnoj emisiji na TV Pinku

Kako kaže, nije se osećao bolje i dva dana kasnije je ponovo otišao kod pulmologa. Upala je prešla sa leve i na desnu stranu. Doktorka me poslala na CT i ispostavilo se da je virusna infekcija, da nije rak. Možda je to glupo reći, bio sam srećan jer nije rak.

Đantar sumnja da je koronovirus dobio u Mađarskoj.

- Nedelju dana pre toga sam bio u Budimpešti, mislim da sam se tamo zarazio. Za šest, sedam dana sam osetio prve simptome - kaže Đantar.

On je, kako navodi, dobio temperaturu i mislio je da je običan grip, pa odmah izolovao jer ima malu decu, koja su već tog vikenda otišla kod bake i deke.

pink

Printscreen

pink, Foto: Printscreen

- Svi su bili uplašen. Kada je konstatovano da sam pozitivan na koronavirus već sam bio u bolnici, bio sam jako loše, gušio sam se, nisam mogao da dišem bez kiseonika, nisam mogao da odgovaram na pozive, tek na poneku poruku - rekao je Đantar.

On je rekao da je danas bio na kontroli i da mora da bude na bolovanju još mesec dana. Đantar kaže da ove godine, kako su mu lekari rekli, neće moći da trenira.

U bolnici je bio 24 dana.

- Prvih sedam dana kao i da nisam bio tamo. Prvih 14 dana je sporo prolazilo. Osećao sam se dobro i mislio sam da mogu da idem kući, ali su mi rekli da je bolje da budem u bolnici i jeste tako - rekao je Đantar.

- Mislio sam da ako treniram, pijem vitamine, treniram... Mislio sam da mi jedan virus ne može ništa, ali se ispostavilo da nije tako - istakao je Đantar.