PROCURIO TAJNI RAZGOVOR SLOBE I KARADŽIĆA "Ko god hoće da se bije tu smo i jači smo, a Alija Izetbegović može da se nosi u pi*du lepu materinu"

Oni razgovaraju o lideru Bošnjaka Aliji Izetbegoviću na čiji račun su iznete psovke, očigledno osnovano

Sobodan Milošević
Sobodan Milošević, Foto: profimedia

Na internetu osvanuo je snimak telefonskog razgovora između nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića i lidera Srba u BiH Radovana Karadžića.

Oni razgovaraju o lideru Bošnjaka Aliji Izetbegoviću na čiji račun su iznete psovke, očigledno osnovano jer nije moglo doći do dogovora sa Alijine strane tokom građanskog rata.

Razgovor Slobodana Miloševića i Radovana Karadžića obavljen je telefonom septembra 1991. godine, a istom predsednik SRJ kaže da "Alija Izetbegović može da se nosi u p…. lepu materinu"!

– A u p…. materinu, ako on neće neka ne pristupa, neka se nosi u p…. materinu – rekao je Milošević.

– E to volim da čujem. Sad smo na istoj liniji – odgovorio je Radovan Karadžić i dodao da mu je Alija sada veoma jasan i da ga je razočarao.

– Molim te mi sad idemo, više nikome nikakav popust. Ako hoće da se biju tu smo. Nek se nose u p…. lepu materinu, ko god hoće da se bije tu smo i jači smo – rekao je Milošević i tim rečima završio je razgovor sa liderom bosanskih Srba.

Pratite nas na FejsbukuInstagramu

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi