USVOJEN ZAKON Kazna za sve bahate građane Srbije i do 25.000 dinara! Sledi ozbiljan udar na DŽEP ako ovo uradite na pogrešnom mestu!

Gradski odbornici su na današnjoj sednici usvojili ovaj zakon

Beograd, centar beograda, ulice, saobraćaj, terazije, prevoz
Beograd, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Sednica Skupštine grada Beograda, na kojoj je usvojena i izmena odluke o komunalnom redu koja će omogućiti da bahati vozači plaćaju kaznu pet puta veću nego što je do sada bio slučaj, završena je danas oko 16 sati.

SAN SNOVA! Dobićete milion dinara i platu za 3 meseca ako date otkaz, ali postoji jedna ZAČKOLJICA! Uslov koji nije teško ispuniti!

Prema toj izmeni, vozači koji se parkiraju na tramvajskim šinama, pešačkom prelazu, u parkovima i pešačkim zonama plaćaće kaznu od 25.000 dinara.

Osim toga, odbornici su usvojili i nekoliko predloga urbanističkih planova, među su i plan za "Park prijateljstva" na Ušću kojim će se regulisati svi sadržaji koji će se nalaziti u tom parku, plan za tunel koji će povezivati savsku i dunavsku padinu, kao i plan koji se odnosi na izgradnju postrojenja za preradu otpadnih voda u Velikom selu.

Novac, pare, dinari
Novac, Foto: Shutterstock

Takođe, usvojene su i izmene i dopune odluke o snadbevanju toplotnom energijom koje predviđaju da se, u slučaju temperatura nižih od 12 stepeni i ukoliko nije u toku remont, grejanje može uključiti i posle 3. maja.

DANAS ISTIČE ROK ZA GRAĐANE SRBIJE Ko se ne prijavi, čeka ga osam godina robije i ozbiljna novčana kazna!

Gradski odbornici su na današnjoj sednici usvojili i predloge rešenja o razrešenju i imenovanju direktora i v. d. direktora nekoliko preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, a za novog direktora Beogradskog dramskog pozorišta imenovan je Jug Radivojević.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi