ISPOVEST BEOGRAĐANKE Prostituišem se jer moram, muž i ja plačemo svaku noć da ne vidi dete, a koleginica iz megamarketa me je uvela u posao!

Kasirka u jednom od velikih beogradskih trgovinskih lanaca kaže da sa platom ne može da izađe na kraj, muž joj je invalid, sin tek krenuo u školu i morala je da nađe "dodatni posao".

Prostitucija prostitutka
Ilustracija: Alo!/Masanori Jošida

U potresnoj ispovesti Z. M. (32) kaže da ne vidi drugi način za preživljavanje osim ovog koji je, silom prilika, odabrala.

"NE VERUJEM KOLIKA SU MUŠKARCI STOKA" Srpkinja spavala sa šefom zbog unapređenja, ubrzo je napustila Beograd, da li je podržavate?

Pritom, kaže ona, njen muž zna čime se bavi u večernjim satima i zatvara oči jer je i on svestan da drugog izlaza nema!

"JOŠ JEDNA VEĆA KIŠA I PLIVAĆU U DNEVNOJ SOBI" Vanredna situacija u Kraljevu, preti mu totalno uništenje!

– Ne radim to zato što volim, ili zato što u životu želim besna kola, bunde, nakit… Bavim se prostitucijom zbog sina i muža, to nam je jedini način da preživimo – kaže Zorica.

Ona dodaje da je njen život postao pakao kada se njen muž povredio na radu i morao da ode u invalidsku penziju.

ČIM SU IZAŠLE IZ ZATVORA ODMAH SU UHAPŠENE Pusi Rajot vraćene iza rešetaka!

– Pao je sa skele, povredio kičmu i svu ušteđevinu koju smo imali potrošili smo da ga makar vratimo na noge – priča ona i dodaje:

KOMOTNO MOŽE DA SE POJAVI NA EVROVIZIJI Dačićeva omiljena političarka okrenula se estradi

– Do tada smo sasvim lepo živeli, skromno, ali moglo se. Bili smo srećni. A onda je došla beda. I ja sam izgubila posao u jednoj državnoj firmi koja je otišla u stečaj i morala sam da radim sve i svašta, dok se nisam zaposlila kao kasirka u jednom hipermarketu.

Tamo je, kaže, saznala da postoji način za dodatnu zaradu.

MUP se oglasio povodom smenjenih komadanta i načelnika, evo šta će raditi u budućnosti

– Jedna koleginica, takođe mlada žena, posle nekoliko meseci poznanstva priznala mi je da povremeno ima susrete s muškarcima posle posla i da tako dopunjava kućni budžet. Bila sam šokirana kad mi je to ispričala. Ali, crv se uvukao u glavu. U to vreme bili smo u ozbiljnom problemu. U iznajmljenom stanu, sa gomilom dugova, malim detetom i lekovima koje je trebalo kupovati za muža. Odlučila sam da njemu sve ispričam i potražim savet.

Na njeno iznenađenje, muž se složio sa idejom!

PANIKA NA SAJMIŠTU, POLICIJA, HITNA I VATROGASCI NA TERENU Hitno evakuisan pun bazen u Novom Sadu, za manje od pet minuta svi su bili na bezbednoj udaljenosti

– Zajedno smo plakali celu noć. I pitali sebe kako smo došli u tu situaciju. Onda sam obrisala suze i sutradan toj koleginici rekla da mi prebaci nekog svog „klijenta“ ako nema vremena. I tako je počelo.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI Ako pijete čašu slane vode dnevno telo će vam procvetati

Danas, kaže Zorica, ima desetak muškaraca sa kojima se redovno viđa i život nje i njene porodice se, barem u materijalnom smislu, promenio na bolje.

– Jeste, stidim se, muka mi je, ne uživam, ali tim muškarcima pružam sve što traže, jer su za to platili. I stalno u glavi imam zašto to radim. Kad se izvučemo iz dugova prestaću. Tražim bolji posao, ali teško je. Niko neće da primi „samohranu“ majku na neki bolji i bolje plaćen posao. Moj muž je najbolji na svetu. Nikad me ne pita ništa. Ni gde sam ni sa kim sam bila. Samo ponekad zajedno plačemo. Kasno noću, da nas ne vidi dete…

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: mrdr
  05/08/2018 - 06:07
  Kakva gomila gluposti...pa zašto bi išla na posao kasirke uopšte? Ostani do uveče kući,posveti se mužu i deci a uveče na posao sa klijentima....
 • Korisnik: Mima
  01/08/2018 - 14:50
  Ne verujem da je samo to mogla da radi! Pa to se sada i ne placa puno,a te price su najcesce izmisljotine muskaraca novinara,a osoba koja stvarno to radi je takva i da ima para!
 • Korisnik: Nale
  01/08/2018 - 13:42
  Pa mogla je i da cisti stanove pre posla ili posle ako radi prvu smenu, da pegla...Al dobro, nismo svi isti.
  • Bane @Nale
   04/08/2018 - 23:53
   Tako je nela
 • Korisnik: gandra47
  01/08/2018 - 13:04
  vrati se na selo i posadi malinu i radi,gaji ovce i kokosi pa neces biti gladna ni ti ni tvoji a to hoces da izgledas ko ministarka a nema para to je drugo,sto kazu najlakse je noge u nebesa a pri tom malo uzivancije da se ne lazemo
 • Korisnik: Korisnik
  01/08/2018 - 09:07
  Da se ne lažemo, svi mi volimo te stvari pa i žene, ovako bar to ne radi džaba. Kad bi sve zene naplatile, gde bi im bio kraj
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs