CEO BEOGRAD TRAŽI MIHAILOV CRNI ŠAL! Izgubio ga je u autobusu na liniji 75, a priča koja se krije iza svega nateraće vas da se i vi bacite u potragu!

Ako ste vi videli njegov šal, javite nam se!

Autobus
Autobus, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Mihailo je na Fejsbuk grupi Studenti beogradskih univerziteta okačio jedan neobičan oglas koji je mnoge raznežio.

Naime on je okačio sledeću poruku:

 

"Molim sve dobre ljude voljne da mi pomognu. Oko 19h sam izgubio crni štrikani šal na liniji 18 ili 75 u smeru ka Novom Beogradu. Šal nema posebnu materijalnu vrednost, sem sentimentalne. To je rad osobe koja više nije sa nama. Ako neko nađe taj šal, molim vas da mi javi. Nalazača ću nagraditi, naravno. Ili bar da li neko zna koga mogu da pitam za izgubljeno-nađeno? Tačkajte, položili sve ispite u januarskom."

Mihailova objava
Mihailova objava, Foto: Printscreen

Ovaj oglas mnoge je raznežio, s obzirom da je Mihailo tražio stvar koja nema posebnu materijalnu vrednost, ali mu je očigledno od izuzetne važnosti, jer ga seća na nekoga.

Kako bi pomogli Mihailu, svi studenti masovno stavljaju tačkice ispod objave da bi što veći broj ljudi video njegov zahtev i učestvovao u pronalasku značajne uspomene.

Ištrikan komad od crne vunice, kao što je i sam dečko napisao, rad je osobe koja više nije sa nama, a onda možete zamisliti koliko mu znači.

 

Pratite nas na FejsbukuInstagramu

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi