Čudo u manastiru Tumane
prinstskrin
Čudo u manastiru Tumane

prinstskrin

Čudo u manastiru Tumane, Foto: prinstskrin

Manastir Tumane nalazi se u Golubačkoj dolini, a od Golupca je udaljen 12 kilometara. Postao je poznat po tome što što čini čuda za one koji dođu da se pomole.

Mi smo posetili manastir i uzeli ispovest od žene kojoj je, kako kaže, molitva u Tumanima pomogla da joj se izleči sin, a onda i brat. 

- Mom sinu su rekli da ima tumor bubrega. Čuli smo za Tumane i onda smo krenuli ovamo sa verom u to da je Bog velik i svemoćan. Došli smo na jednu molitvu... - kaže Valentina koja je došla iz Makedonije.

- Operacija je bila zakazana u Turskoj, a posle Tumana smo otišli kod lekara koji su bili u čudu jer je bubreg bio čist. Sve analize su mu najnormalnije. Lekari su nam rekli da nema potrebe da dolazimo ponovo, da ne mora više da pije lekove - kaže ona i dodaje da su sad ponovo došli u Tumane da se zahvale.

- Pomolila sam se i za mog brata od tetke koji boluje od raka linfnih žlezda. Za njega sam uzela ulja ovde, čim ih je namazao odmah je tražio da jede. Lekari su mu rekli da ima još par dana života, a on je sada bolje... - rekla je ona za Alo.rs.

CELU ISPOVEST POGLEDAJTE U NAŠEM VIDEO PRILOGU:

 

JOŠ JEDNO ČUDO KOJE SMO SNIMILI U MANASTIRU: 

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"