PRLJAVE PLAŽE I JEZIVA ATMOSFERA, NIKAD VIŠE CRNA GORA! Ispovest Srbina A. N., koji je uprkos svemu otišao na letovanje u Budvu!

Ako i uspete da sa negativnim testom na kovid-19 uđete u Crnu Goru (dešavalo se u poslednja dva dana da građani Srbije bez objašnjenja budu vraćeni sa granice iako imaju pisani dokaz da nemaju virus), tamo će vas dočekati nemili prizori zbog kojih ćete se pokajati što ste uopšte krenuli na put!

Ulcinj, Crna Gora, more, plaža, letovanje
Ulcinj, Crna Gora, more, plaža, letovanje, Foto: Shutterstock/Ilustracija

Prema svedočenjima našega čitaoca A. N., koji se trenutno nalazi u Budvi, u koju je pošao kada je konačno podignuta nepravedno spuštena rampa za turiste iz Srbije, crnogorske plaže u ovom momentu izgledaju zastrašujuće, a atmosfera koja vlada je sve samo ne prijatna i opuštena, kakvoj se nadamo kad krećemo na odmor.

- Plaže su puste i prljave! Nikada nisu ni bile specijalno čiste, da se ne lažemo, ali ovo sada je ravno hororu, smeće je na sve strane. Hoteli nisu otvoreni, premalo je ljudi, tako da sve je nekako jezivo. Kao da je upravo završeno ratno stanje. Pri tome su meštani veoma nervozni, sezona je očigledno propala i čini se da su izgubili nadu i da će bar deo biti spasen. Došao sam kod nekih rođaka, srećom nisam platio smeštaj, ali verujete da sam se žestoko pokajao što sam krenuo, biću nekoliko dana i vraćam se - javio nam je čitalac svoje prve utiske.

Budući da su nam crnogorske vlasti u više navrata veoma otvoreno poručile da gosti iz Srbije nisu poželjni ni dobrodošli, pitali smo našeg sagovornika da li se netrpeljivost oseća na licu mesta...

- Ne znam šta bih vam rekao, narod kao narod, čini mi se nije tako raspoložen, naročito zato što su gosti iz Srbije, za razliku od stranaca, uglavnom koristili privatan smeštaj, koji će sada ostati prazan, a oni bez para. Naravno, nađe se poneki, što se kaže, mrki Crnogorac ili „milogorac“ koji priča da im Srbi ne trebaju i koji vam uputi poneki ljutit pogled. U svakom slučaju, posle svega što se dešavalo u poslednjih pola godine, napada na Crkvu, ružnih reči i poruka, ništa više ne može biti isto, u vazduhu se oseća da nije. Zanimljivo je i jedno tumačenje koje sam baš juče čuo, da Milo Đukanović zapravo ne da Srbima da dolaze samo da se ne bi priključili litijama kada počnu, a izgleda da će početi sredinom juna. Za kraj, ako mene pitate, ne verujem da ću ponovo doći ovamo, neka hvala - zaključuje naš sagovornik razočarano.


Inače, kao što smo već pisali, posle Rusa, Srbi su bili najbrojniji turisti tokom letnje sezone u toj zemlji. Prema podacima, u Crnoj Gori je prosečan turista iz Srbije trošio oko 55 evra na dan ili oko 550 evra za desetodnevni odmor, a omiljena destinacija decenijama je bila Budva.

Opozicionari u Crnoj Gori svesni su da narod iz Srbije ove godine zbog suludih postupaka režima Mila Đukanovića neće rado dolaziti na Crnogorsko primorje i navode da imaju razumevanja za to.

- Iako sam uveren da većina naših turističkih radnika srpske turiste doživljava kao najdraže goste i smatra da smo isti narod, plašim se da će ova sezona biti najgora otkad pamtimo. Đukanovića uopšte ne zanima kakva će biti turistička sezona jer je tranzit kokaina njegov zaštitni brend. Sve dok budemo mogli da švercujemo kokain, do tada će nam i trajati ovakva privatna država - rekao je nedavno za „Alo!“ Milan Knežević, jedan od lidera DF-a.

JOŠ JEDAN SKANDAL

Državni funkcioner: Popovi su lopovi Marko Šćepanović, savetnik u ministarstvu prosvete Crne Gore, snimio je pesmu u kojoj vređa sveštena lica aludirajući da kradu pare sa ikona i da valjaju heroin. U toj pesmi, Šćepanović, kome i na Fejsbuk stranici piše da je zaposlen kod ministra prosvete Damira Šehovića, navodi „da prijave me ne smeju jer držim ih u šake, ja dobro znam da mnogo vole dečake“. Šćepanović peva i „sa ikone sav novac u svoj džep stavljam, sa Biblijom u ruci i heroin još valjam“.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: AlmirF
  05/06/2020 - 00:24
  Trebalo bi svi da prihvatite ovu ispovijest kao istinu pa da CG konacno odmori od PARADAJZ TURISTA
 • Korisnik: Dardani
  04/06/2020 - 00:40
  Cetiri budala i toliko komentara ! Hvala bogu ostali su se opametili .
 • Korisnik: Advokat
  03/06/2020 - 22:44
  Koji retard! Pa koji moj ćeš tamo?
 • Korisnik: Dejan
  03/06/2020 - 15:46
  I da te covek pita zasto si otisao tamo.. za svoj novac idem gde me nece tako gledati a i jeftinije i lepse se provedem. Mene ni moje cg ili hr nece nikada videti.
 • Korisnik: Jelenko
  03/06/2020 - 14:42
  Pa ko te ..... što si išao kod njih posle svega... treba podići srpski zid na granici sa njima...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi