Studentsko odmaralište
Aleksandar Dimitrijević
Studentsko odmaralište
Studentsko odmaralište, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Konobar koji se zajedno sa još nekoliko osoba u tom momentu našao u restoranu studentskog hotela odmah je pozvao policiju, a Iranac je uhapšen i protiv njega je podneta krivična prijava za ugrožavanje bezbednosti. On u tom trenutku nije bio naoružan niti je u stanu u kojem živi kasnije nađeno ništa slično bombi ili hladnom oružju, ali zaposleni su zbog njegovog postupka prošli kroz pravu agoniju.

Studentsko odmaralište „Radojka Lakić” na Avali
Studentsko odmaralište „Radojka Lakić” na Avali, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Kako saznajemo, M. M. je ranije studirao arhitekturu. Nedavno je legitimisan i priveden zbog posedovanja marihuane. Zbog toga mu je otkazan boravak u našoj zemlji i do 23. novembra mora da napusti Srbiju. 

U upravi sve negiraju

Iako su za „Alo!“ vest o drami na Avali potvrdili i izvori iz bezbednosnih organa i više zaposlenih u restoranu, iz uprave odmarališta uporno su juče, iz samo njima znanih razloga, tvrdili da se kod njih nije dogodio nikakav incident.
- Ne znam o čemu pričate, kod nas nema studenata iz Irana. Juče se ovde ništa slično tome o čemu vi govorite nije desilo - rekao je za „Alo!“ upravnik odmarališta, koji je tražio da mu ne objavimo ime.

Kako su nam juče ispričali, taj Iranac je pre dve godine, dok je bio redovni student, bio smešten u njihovom odmaralištu, a nakon što je po zna koji put obnovio godinu, izgubio je pravo na smeštaj i od tada ga sve do srede nisu videli.


- Mnogo smo se uplašili, a kako i ne bismo kada neko u jeku ovih terorističkih napada dođe i kaže da će nas sve razneti bombom! Nikada ne možeš da budeš siguran da li misli ozbiljno ili samo preti. Taj dečko, koji je ranije živeo kod nas jer je inače dugo u Srbiji, upisivao je do sada nekoliko fakulteta, ali nijedan nije završio. Juče je upao u hotel, najpre je napao recepcionerku, urlao i vikao na nju. Delovao je drogirano i kao osoba koja nije baš pri sebi - priča jedna od zaposlenih. Kako kaže, „terorista u pokušaju” je odatle otišao u restoran, gde je bilo gostiju.

Bilo je jezivo:  Radnica hotela  s novinarkom  „Alo!“
Bilo je jezivo: Radnica hotela s novinarkom „Alo!“, Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Počeo je da viče na konobara, a onda i na sve ostale koji su se tu našli. Izgovarao je prestrašne stvari poput “sve ću vas dići u vazduh“, „ovuda će teći potoci krvi“ i slično. Konobar se brzo pribrao i odmah je pozvao policiju, a oni su stvarno brzo došli i sve se rešilo - priča ona za „Alo!“, dodajući da ne pamti da se na tom mestu ikada dogodilo išta slično, iako tu godinama radi.
- Srećom, bila je to lažna uzbuna i sve se dobro završilo - zaključuje naša sagovornica.

Komentari (2)

Luka Laban

19.11.2015 23:28

Tu je uvek rukovodeći kadar bio iz SPS ! Krajnje je vreme da ih smenimo već jednom !

nemanja

20.11.2015 07:10

@Luka Laban - Kakve to ima veze?