ČOVEK OGROMNOG SRCA! Irac koji je RASPLAKAO SRBIJU svojom humanošću krenuo u novi poduhvat, a I VI MOŽETE DA POMOGNETE!

Irac Mark Kiting, koji je pre tri godine pešice prešao put koji je srpska vojska propšla u Prvom svetskom ratu ne bi li prikupio novac za pomoć srpskoj deci koja se leče od raka, krenuo je u novi humanitarni poduhvat!

Mark Keting i labrador Paja
Mark Keting i labrador Paja tokom prelaska preko Albanije, Foto: Mark Keting

Mark, inače srpski zet, pre tri godine je sa svojim labradorom Pajom prepešačio više od 2.000 kilometara radi prikupljanja novca za kupovinu infuuzomata za Dečje odeljenje Instituta za onkologiju.

SKANDAL U AVONU "SVIS ERA" "Ne ličite na SVINJU, ali ste ipak SRBIN, da li se spremate za GEJ PARADU?", sud doneo SRAMOTNU PRESUDU

Ovog puta, on će sa grupomn planinara prepešačiti 100 kilometara, od Đevđelije do Bitolja, u čast obeležavanja 100 godina od Prvog svetskog rata rata i proboja Solunskog fronta, a motiv je, kao i prošli put, animiranje javnosti radi prikupljanja pomoći za decu koja se leče u Institutu za onkologiju i radiologoju.

ČETVORO DECE IZ SELA KRAJ NIŠA, OSTALO BEZ OCA "Sestro, ne mogu više da izdržim, OTROVAĆU SE, nemamo hleb za DECU, isekli su nam i STRUJU zbog DUGA"

Učestvujte i vi, pomozite deci oboleloj od raka!

Ukoliko želite da pomognete deci koja se bore s najtežom bolešću, to možete da uradite na veoma jednostavan način.

Uzmite svoj mobilni telefon, uđite u poruke, ukucajte 7175 i pošaljite poruku s istim brojem.

Ako možete i želite da učinite još više, onda svoje novčane priloge uplatite na račun Udruženja "Uvek sa decom", kod Marfin banke na 145-2350-06. 

Treći način jeste da ove hrabre mališane koji prolaze kroz najteži period u životu obradujete poklonima koje možete poslati na adresu Udruženja, Pasterova 14 u Beogradu.

Šta god da odlučite, učinićete veliku stvar!

Marku i planinarima će se pridružiti i stotinu mališana, koji će nositi majice sa SMS brojem 7175, a na koji i vi možete poslati poruku. Sav novac od poruka biće prosleđen deci koja se bore s najtežom bolešću.

Markova supruga Vesna Keting, predsednica udruženja "Uvek sa decom", kaže za "Alo!" da će njen muž i planinari "probiti solunski front" u humanitarne svrhe.

ISPOVEST TAKSISTE IZ BANJALUKE Devojčice POBEGNU OD KUĆE, pa na zadnjem sedištu automobila urade nešto NEOČEKIVANO!

- Odrasli će preći celu rutu, a mališani 20 kilometara. Marku ovo nije prva ovakva akcija, a osim pešačenja preko Albanije do Krfa, on je nekoliko puta sa svojim prijateljima iz Irske sakupljao humanitarnu pomoć za Srbiju. Jednom je vozio bicikl od Dablina do Beograda i nazad, a sa svojom fondacijom "Whitewater" je uz pomoć srpskih iseljenika prikupio i pomoć za nastradale u poplavama 2014. godine - kaže Vesna za "Alo!".

TRAGEDIJA! Bujica odnela babu, dedu i dvoje UNUČADI, umrli u NAJSTRAŠNIJIM MUKAMA!

Kako je dodala, najnoviji poduhvat biće i lepa prilika za decu, koja će učestvovati u ovom istorijskom pešačenju, da nauče više ne samo o svojoj povesti, već i da na ovaj način, s obzirom na to kome je akcija namenjena, razviju svoju humnitarnu svest.

JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS PROČITAJTE OVDE.

 • Korisnik: Majka
  12/07/2018 - 07:45
  Povesti?!
 • Korisnik: Хвала брате
  12/07/2018 - 00:20
  Thank you brother. Neka te Bog čuva.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi