Igor Jurić progovorio!

Do sada nepoznate informacije došle u javnost.

Igor Jurić
Igor Jurić, Foto: Alo/S.I.

Tog 9. marta 2020. godine, gostujući u jutarnjem programu TV Prva, Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", izjavio je da poseduje dokaze, ali za sud nedovoljne, o poznatom političaru koji je seksualno zlostavljao decu.

On je istakao da reč o ozbiljnom političaru koji je “i te kako poznat i na nacionalnom nivou”, a na pitanje voditelja da li će taj političar učestvovati u izbornoj kampanji i obećavati bolji život, Jurić je odgovorio "da".

- Da, imam dokaze koje sam imao u slučaju novosadskog doktora i čoveka koji je uhapšen pre njega, ja bih ih naravno dao. Imam određene dokaze koji nisu dovoljni. Nemam svedočenja. Fotografije sa kamera i to nije dovoljno za osuđujuću presudu - rekao je Jurić.

Sada je, kako Alo.rs saznaje, pozvan u Više tužilaštvo zbog čitave situacije jer i dalje nije otkrio o kome je reč.

- Tačno je da sam pozvan u Više tužilaštvo. Nije mi jasno zašto je sve došlo do medija pre nego što se sve desilo. To je sve što imam da kažem. Nikakve izjave neću davati. Molim za razumevanje - poručio je Jurić za Alo.rs.

Povezane vesti

 • Korisnik: Spektakl
  04/06/2020 - 07:43
  Ovaj Juric izvodi rijaliti predstavu za srpski narod. Izaziva paniku i uzbunjuje narod. Treba ga kazniti ako ne otkrije sto zna drzavnom tuziocu.
 • Korisnik: Goran
  03/06/2020 - 09:58
  Gospodin Jurić kao prvo nije ni trebalo da bilo šta priča o tom političaru ako nema dovoljno dokaza. A kako je došlo u javnost? Pa sam je izašao u medije sa tim da ima dokaze o političaru pedofilu. Čovek koji nije dovoljno brinuo za svoje dete sada kao brine za tudju decu? Da je tako brižan, ne bi dopustio da mu maloletno dete skita posle ponoći.
 • Korisnik: Ivan Zgrozeni
  03/06/2020 - 09:18
  Progovorio? Sad ga naterati da propeva! Ne mozete uprti prest niukoga bez dokaza.
 • Korisnik: Srbijo Zuta kuco
  03/06/2020 - 08:38
  Ako nema dokaze zasto je izlazio u medije? Znam. Blize se izbori a tamo neki pedofil koji "obecava bolji zivot" (to obecavaju svi kandidati). Time zeli da unese nepoverenje u politicki i drustveni zivot. To je subverzivna delatnost i Tuzilastvo bi time moralo da se pozabavi. Pada u sopstvenu zamku
 • Korisnik: boki
  03/06/2020 - 06:57
  Zasto placamo veliki broj drza.vnih sluzbenika kad Igor Juric obicni gradanin sa teskim mukama u srcu otkrihe nasilhe nad decom.Drzava mora pomoci i zastititi gsp Jurica a roditelji posvetitem se s.vojoj deci dok nebyde kasno.Deca su raspystena razmazena bez obaveza i svako ih moze uvuci u losem drustvo
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi