Kiša
Alo!/Masanori Jošida
Kiša

Alo!/Masanori Jošida

Kiša, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti očekuje se ređa pojava kratkotrajnih pljuskova. Najniža temperatura kretaće se od sedam do 12 stepeni Celzijusa, a najviša od 19 stepeni na istoku do 26 na zapadu Srbije.

Pročitajte još:

Tokom današnjeg dana do petka i dalje će duvati košava, ali slabijeg intenziteta, sa najjačim udarima na području južnog Banata i donjeg Podunavlja, oko 20 metara u sekundi.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano, toplije i vetrovito sa jakim jugoistočnim vetrom. Najniža temperatura biće oko 12 stepeni Celzijusa, a najviša 23 stepena.

Preporučujemo i ovo:

U Srbiji će do petka biti pretežno sunčano i toplo, u košavskom području i vetrovito uz postepeno slabljenje jugoistočnog vetra. Zatim će do kraja narednog sedmodnevnog perioda biti promenljivo oblačno i malo svežije, u većini mesta sa periodima sunčanog vremena, samo u subotu i ponedeljak mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Kiša

Alo!/ Masanori Jošida

Kiša, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Biometeorološka prognoza za Srbiju, za sredu, 24. april 2019:

Biometeorološke prilike mogu usloviti izvesne tegobe kod srčanih bolesnika i osoba sa psihičkim oboljenjima. Promenljivo raspoloženje i nervoza su moguće meteoropatske reakcije.