Haradinaj opleo po Kurtiju! Izneo stravične podatke, pa otkrio kakve užasne stvari je Aljbin radio Srbima!

Tanjug/D.S. | vesti 2019-10-22 12:23:06 2019-10-22 12:23:06

Neverovatno!

EPA

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj izjavio je da je kandidat za premijera Kosova, lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti dobar prevarant i da ne veruje njegovoj izjavi o Specijalnom sudu.

DAO BIH OSTAVKU DA JE KOSOVO PRIMLJENO U INTERPOL! Svet ne želi takvu Prištinu! Ivica Dačić u otvorenom pismu prvi put iskreno o kosovskom pitanju ali i još jednom, ključnoj stavci za Srbiju!

"Video sam ga sa zastavom Kosova na stadionu i imam dilemu da li da verujem njegovoj izjavi da neće priznati Specijalni sud. Radio sam jedno vreme sa njim, dobar je prevarant. Primer zastave nešto govori. Dakle to je prevara", izjavio je Haradinaj u emisiji za RTV Dukađini.

Vučić tražio od voditeljke da kaže istinu - Đubre izdajničko, slobodno recite!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Jutarnjem programu Prve televizije gde će odgovarati na pitanja u vezi sa aktuelnim temama. 11.10 Predsednik je dodao da će uskoro biti iznet nacionalni investicioni plan od 10 milijardi evra. - Kada uložite ogroman trud i rad i još ne smete da pričate o tome, ljudi to vide - istakao je predsednik Srbije.

Kurtijev pokret "Samoopredeljenje" u svom programu ima formiranje velike Albanije, a zastava Republike Albanije izložena je u njegovom kabinetu.

"NEMA ŠANSE DA BUDE PREMIJER" Ramuš otkrio ko će na čelo Kosova: Aljbin ih sve nervira, a već su poslali svog čoveka po instrukcije u Ameriku!

Doskorašnji premijer Haradinaj je izrazio nadu da Kurti neće ukinuti takse od 100 odsto uvedene Srbiji i BiH jer bi to, kako tvrdi, bila nepopravljiva greška:

"Nadam se da Aljbin Kurti, koji je prevrtao srpske kamione, sada neće dozvoliti tim kamionima da uđu".

Haradinaj je ponovio i da će ostati u opoziciji i da "nije zainteresovan da bude deo nove vlade".

IMALI 50 PUTA VIŠE GLASOVA!? Albanci otvorili poslednje kutije, rezultati izbora će mnoge iznenaditi!

Na vanrednim parlamentarnim izborima 6. oktobra koalicija Haradinajeve ABK i Socilademokratske partije zauzela je četvrto mesto po broju osvojenih glasova.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Expand player
Pogledajte više