DIVLJALO NEVREME U LESKOVAČKOM KRAJU Grad veličine lešnika uništio voćnjake, drvo palo na Zorana i Nadicu! Šteta ogromna! (FOTO)

Silno nevreme zadesilo je leskovački kraj u noći izmedju 2. i 3. avgusta. Najviše su stradali mladi voćnjaci i vinogradi, a u pomoravskom selu Kutleš tamošnjim povrtarima nevreme je pričinilo značajnu materijalnu štetu.

Leksovac, nevreme
Leksovac, nevreme, Foto: Alo.rs

* Stravično nevreme u Leskovcu

* Najviše stradali voćnaci i vinogradi

* Dvoje ljudi povređeno

U mestu Vlasina Rid, nadomak malene varoši Crna Trava, iznenadni udar groma pocepao je stari orah čije grane su u padu povredile Zorana I. (54) i njegovu meštanku Nadicu (48), kojom prilikom je Zoran pretrpaeo teže povrde kičme, a Nadica lakše telesne povrede u vidu ogrebotina po rukama i licu.

U samom gradu Leskovcu nevreme je velikim vazdužnim kovitlacem razjurilo ono malo prolaznika koji su se iznenada zatekli na ulici.

NEVREME NAČISTO RAZORILO KRUŠEVAC Vetar čupao stabla, gromovi udarali u kuće, ima POVREĐENIH! Voda se slivala ulicama! (VIDEO)

„Jak vetar poneo je suncobrane sa terase restorana lociranih na platou ispod TV-Leskovac, pa ih vitlajući zajedno sa stoljnjacima iz kafića nabacao u susedno dvorište leskovačke crkve Sv.Trojice, odmah uz zvonik“, priča nam Vladan koji se sa prijateljima tu zatekao na ispijanju „pića za laku noć“.

Kiša
Kiša, Foto: Alo!/Rajko Ristić

U brdima iznad Leskovca padao je grad veličine lešnika, u tom celevečernjem nevremenu ceh su zaplatili mladi voćnjaci i vinogradi.

Jaka kiša u tim krajevima povremeno je padala u subotu 3. avgusta nanevši manju štetu putnoj infrastrukturi, naročito na lokalnim i nekategoirisanim putevima.

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi