Ibarska magistrala
Twitter printscreen
Ibarska magistrala

Twitter printscreen

Ibarska magistrala, Foto: Twitter printscreen

Do jedne nesreće je došlo kada je automobil sleteo sa puta kod mesta Veliki Crljeni pri čemu je jedna osoba zadobila povrede.

Sneg je prouzrokovao još jednu nezgodu i direktan sudar dva automobila kod mesta Vreoci, u kome su povređena oba vozača.

Pročitajte još:

Kako se navodi, najveće kolone su trenutno u okolini Stepojevca i kod Rušnja.

Prokuplje: Zbog autobusa zaglavljen saobraćaj 24 sata

Već 24 sata u selu Džigolj na putu Prokuplje - Ribarska banja zaglavljen je autobus "Niš ekspresa" zbog čega je na toj relaciji saobraćaj u potpunom prekidu.

O tome je obaveštena i policija, a predstavnici "Niš ekspresa" dolazili su i pokušali da pomere autobus, ali nisu uspeli.

Prema pisanju sajta Prokuplje na dlanu, zbog te situacije mnogi meštani ne mogu da svojim vozilima stignu do kuća.

AMSS: Zbog snega saobraćaj otežan

Saobraćaj se u Srbiji odvija otežano zbog snežnih padavina, ali trenutno nema vanrednih obustava, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S), ali je ponovo upozorio vozače da, s obzirom da se očekuju obilnije snežne padavine i

značajno povećanje visine snežnog pokrivača, na put ne kreću bez zimske opreme, guma i lanaca.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije" i Uprave granične policije, na naplatnim stanicama i putničkim terminallima na graničnim prelazima u zemlji nema zadržavanja.

Zadržavanja za teretna motorna vozila, međutim, na izlazu iz zemlje su na Kelebiji i Horgošu, ka Mađarskoj, oko 180 minuta, odnosno 90 minuta, a na Batrovcim prema Hrvatskoj, oko 60 minuta.