ENGLEZ NAPRAVIO PRLJAVI BIZNIS U BEOGRADU Dovodi strance da imaju s*ks sa Srpkinjama: Spopadaju devojke nasred ulice i sve snimaju, a žrtve perverznjaka osvanule na Jutjubu (VIDEO)

„Ako vas put nanese na Balkan, morate se zaustaviti u Beogradu, jer ćete bukvalno zakoračiti na drugu planetu, zbog silnih lepotica koje je moguće sresti na svakom koraku“, piše u jednoj turističkoj brošuri namenjenoj putnicima namernicima iz Zapadne Evrope.

Džejms Tusk
Džejms Tusk, Foto: Youtube printscreen

Međutim, čini se da je Srbija postala zemlja u kojoj stranci dolaze samo da bi lupili još jednu "recku", a engleski državljanin Džejms Tusk je čak osnovao agenciju u Londonu koja na desetine svojih klijenta dovodi u Beograd kako bi zavodili Srpkinje željne provoda!

 

Lažno se predstavljaju!

Kako se može primetiti na Jutjub snimcima Džejms Tusk i njegovi učenici se lažno predstavljaju prilikom zavođenja Beograđanki. Naime, kada devojke žele da ga pronađu na nekoj od društvenih mreža, Tusk govori da nema otvorene profile, jer je kriminalistički advokat.

Naime, ovaj Englez na svojoj internet stranici pojašnjava da će i muškarci koji nikada nisu imali devojku, u Srbiji znatno povećati samopouzdanje, jer će nakon što prođu teorijsku nastavu o zavođenju, u našoj zemlji najbolje odraditi praksu!

- Moj projekat je stvoren da pomogne muškarcima da bez oslanjanja na društvene mreže, nakon što upoznaju najlepše devojke, sa njima završe i u krevetu. Od maja do septembra krećemo na putovanja i lovimo krem de la krem vrelih cica u bezakonjima Istočne Evrope. Naša omiljena destinacija je Srbija, a idemo i u Rusiju, Ukrajinu, a ponekada i u Brazil i Kolumbiju – navodi na svom sajtu Džejms Tusk.

Džejms Tusk
Džejms Tusk, Foto: Youtube printscreen

Tusk na svojoj internet prezentaciji kaže da polaznici njegovog kursa u početku tragaju za devojkom sa kojom bi bili u ozbiljnoj vezi, ali da nakon što odu na „praksu“ u Srbiju, shvate da mogu da imaju nekoliko „vrelih“ devojka u isto vreme, a tada se njihov život menja iz korena.

- Na našem putovanju upoznmo preko trideset devojaka nedeljno, a gotovo da nam sve daju brojeve svojih telefona. Vrlo brzo ih obradimo i one su spremne za seks – bez ustručavanja piše Tusk.

Iznajmljuju apartmane u centru Beograda

Ovaj Engleski prevarant sa svojim učenicima iznajmljuje apartmane i sobe isključivo u centru srpske prestonice. U kafićima i restoranima najužeg centra grada najčešće i organizuje sastanke sa devojkama koje je prethodno upoznao, da bi potom pokušao da ih odvuče u stan.

 Međutim, najskandaloznije od svega je što ovaj Englez pustolovine iz Beograda postavlja na Jutjub, tako da ne desetine Srpkinja, kojima nasred ulice priđe on ili neki od njegovih učenika, budu snimljene bez zamagljivanja lica skrivenom kamerom.

Devojke uglavnom pristaju na konverzaciju sa Tuskom i njegovim učenicima, ne znajući da im je jedini cilj da ih odvedu u krevet.


Konverzaciju počinju pitanjem za preporuku restorana ili disko kluba u koji bi mogli da izađu, a potom ih pozivaju da im se pridruže.

Lakoverne Beograđanke im potom ostavljaju broj, a nakon toga se sudbina ovih devojka se razlikuje od slučaja do slučaja.

 

 

 

 

 

Tusk na svom Jutjub kanalu objavljuje i snimke, na kojima su Beograđanke koje su nakon upoznavanja, pristale da izađu sa njegovim klijentima. Pre nego što devojke dođu, Tusk svom klijentu daje upustva za „muvanje“, a potom se sklanja i tajno snima njihov susret.

Mnoge zemlje postavile rampu za seks predatore!

Pre pet godina Australija, Kanada, Japan, Velika Britanija i Brazil, zabranile su Džulijanu Blanku, Amerikancu rođenom u Švajcarskoj, da dolazi u njihove zemlje, jer je podučavajo muškarce kako da zavedu i seksualno iskoriste devojke.

On je u svojim snimcima koje je postavljao na Jutjub, govorio: „U Tokiju, ako si belac, možeš da radiš šta hoćeš“. Takođe, delio je video zapise na kojima spopada devojke na ulicama, baš kao što to radi i Džejms Tusk na ulicama Beograda.

Povezane vesti

 • Korisnik: Sudija
  14/06/2019 - 22:31
  Potražićemo ga !
 • Korisnik: Voja
  14/06/2019 - 11:39
  Konačno nam krenulo.... (Smer je nebitna stvar)
 • Korisnik: mima12
  14/06/2019 - 10:41
  glupe sponzoruše
 • Korisnik: Nikola
  14/06/2019 - 09:45
  Jedva cekam naslov: grupa britanskih turista pretucena u Beogradu. Spopadali devojke pa naleteli na pogersnu.
 • Korisnik: DekiBg
  14/06/2019 - 09:25
  Pa nije on kriv za bedan duh ovih nazovi Srpkinja. Nisu ni Beogradjanke cvecke ali barem polovinu devojaka u Bg cine seljancice zeljne svega i spremnih na sve - od potkazivanja koleginica radi napredovanja na poslu do skidanja gaca pred prvim strancem
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi