Doktor Branimir Nestorović
Alo.rs
Doktor Branimir Nestorović

Alo.rs

Doktor Branimir Nestorović, Foto: Alo.rs

Popularni doktor Branimir Nestorović uslikan je u centru Beograda, na uglu Vlajkovićeve i Kosovske ulice, dok je u društvu jedne zgodne gospođe, plavuše, izlazio iz pekare.

Da li i Vi volite kifle kao dr Nestorović?

 

Očito je doktor puno bio gladan, jer je odmah po izlasku iz pekare iz kese izvadio kiflu i u slast jeo. Sudeći po osmehu, bio je raspoložen, a verovatno i zadovoljan pecivom koje je degustirao.

To što je Nestorović doručkovao nasred ulice, prolaznicima nije smetalo da ga pozdravljaju i zaustavljaju kako bi ga nešto upitali. Doktor je jedući kiflu sa svima ljubazno popričao.

Uočili smo još dva detalja - Nestorović nije imao masku, a gospođa koja je bila sa njim u društvu nosila je najlon kesu punu peciva. Saznali smo od prodavačice u pekari da je ova gospođa kupila razne poslastice, od lenje pite, preko urmašica do čokoladnih kuglica, a i razno slano pecivo.

Pročitajte:

Komentari (2)

maki

27.10.2020 16:11

pozdrav coveku

Verica

27.10.2020 17:32

Normalan čovek, jedan od retkih lekara lišen sujete. Valjda je to odlika veličine čoveka. Svaka čast i sve najbolje mu želim! Kad vidim onaj njegov osmeh skoči mi raspoloženje.H