NEMOJ NI SLUČAJNO DA SE PORODIŠ! Direktor "Koridora Srbije“ pred završetak radova poslao poruku trudnoj supruzi! O njoj priča cela zemlja!

Aleksandar Senić (40), direktor u „Koridorima Srbije“, poslednjih šest meseci više vremena je proveo sa radnicima i inženjerima na terenu, nego sa svojim najmilijima.

Aleksandar Senić sa decom
Aleksandar Senić sa decom, Foto: Privatna arhiva

Dešavalo se da nedeljama ne vidi trudnu suprugu Mariju (36) i njihovo troje dece, a jedina molba koju je za nju imao jeste da se ne porodi pre otvaranja nove trase auto-puta kroz Grdeličku klisuru.

TRAMP I SRBI IMAJU ZAJEDNIČKOG NEPRIJATELJA Marićevi gosti raskrinkali organizaciju koja iz senke vlada svetom! Posle Kosova, plan im je stvaranje OSME DRŽAVE bivše SFRJ

Grdelica - kruna karijere

Senić navodi da je izgradnja auto-puta kroz Grdeličku klisuru kruna njegove karijere.

- Ono što nije uspelo Bizmarku, uspelo je „Koridorima Srbije“. Nije bilo nimalo lako, imali smo niz problema koje su pravile podzemne vode i klizišta. Ali smo, uprkos svemu, uspeli da ukrotimo Grdelicu. Najponosniji sam na tunel Manajle i veličanstvena dva mosta, jer iza njih stoji moj potpis kao inženjera - ističe Senić.

- Supruga je pred porođajem i sad se više ne radi o danima već satima kada će na svet doneti naše četvrto dete. Celu trudnoću bila je sama sa decom, jer sam ja neprekidno bio na terenu. Nekoliko dana pred otvaranje nove trase, kada smo razgovarali telefonom, samo sam joj kratko poručio da se ni slučajno ne porodi dok ne otvorimo Grdelicu. Ona u šali voli da kaže da sam joj zabranio. Od subote ima zeleno svetlo od mene i zato sad ne ispuštam telefon iz ruku čekajući da mi javi da je porođaj počeo i da je vozim u porodilište - priča za „Alo!“ kroz osmeh Senić.

Njegova ćerka Petra (9) i sinovi Lazar (7) i David (3) dobiće sestru koju s nestrpljenjem očekuju.

Mali Senići gledaju u Most Vrla
Mali Senići gledaju u Most Vrla, Foto: Privatna arhiva

- Nismo još odlučili kako će se zvati. Oni su presrećni i jedva čekaju da se mama porodi i donese kući bebu. Dok ona ne dođe, tata je sad broj jedan, jer su me se mnogo uželeli. A kako da me se i ne užele? Recimo, od oktobra do sredine decembra, što je nekih 70 kalendarskih dana, 68 sam proveo u Grdelici. Uoči otvaranja nove trase više od mesec dana sam bio na terenu, što se kaže, od jutra do sutra. Zato, čim uđem u kuću, nastaje opšta histerija. Utrkuju se ko će mi pre poleteti u zagrljaj - dodaje naš sagovornik.

 

Doktorat po završetku istočnog kraka

Senić je doktorand Građevinskog fakulteta u Beogradu, a kaže da će doktorsku disertaciju odbraniti po završetku istočnog kraka Koridora 10.

- Četvrto dete posle južnog kraka, a doktorat nakon istočnog kraka, tako sam, u šali volim da kažem, rasporedio. Pošto se očekuje da istočni krak bude pušten u saobraćaj u avgustu, onda je realno da doktorsku disertaciju branim na proleće - kaže Senić.

Senić je svoje mališane, i to na njihovo insistiranje, vodio i na gradilište u Grdelicu, kako bi videli šta to radi njihov tata.

- Nije bilo šanse da ih ne povedem na teren jer su toliko insistirali da nisam imao kud. Provozao sam ih celom trasom koja se tada uveliko radila, a onda smo zastali u tunelu Manajle, najvećem u Srbiji, gde smo se i fotografisali. Bili su oduševljeni i šlemovima koje su tada nosili. Uveče su prisustvovali prvom uključivanju kompletnog dekorativnog osvetljenja na mostu Vrla, a prizor ih je oduševio - priča direktor sektora za izgradnju u „Koridorima Srbije“ i kroz osmeh dodaje da je već spremio i četvrti šlem za četvrto dete.

Povezane vesti

 • Korisnik: Krivi Stojko
  21/05/2019 - 13:21
  Hvala Bogu, jedan normalan covek a direktor?!
  • ISKREN @Krivi Stojko
   21/05/2019 - 15:08
   Pa kad je prešao iz DS-a, a posle i iz Tadićeve stranke u SNS
  • mn @Krivi Stojko
   21/05/2019 - 15:59
   Divan obrazovan čovek, bio narodni poslanik Tadiceve stranke, posvetio se struci i uradio pravu stvar, svaka čast za sve, a za mališane sta reci no divni!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi