CELA SRBIJA NA NOGAMA! Dao je 200 dinara, a izašao sa nekoliko hiljada u mesu! Prevaru radi s kesama!

Nesvakidašnja prevara u Obrenovcu digla je na noge celu Srbiju, a tim povodom javila se kasirka Marija D. iz Niša

 

meso
meso, Foto: Foto Rajko Ristić

* Nesvakidašnja prevara u Obrenovcu digla je na noge celu Srbiju, a tim povodom javila se kasirka Marija D. iz Niša

* Ona tvrdi da je svakog dana iz radnje u kojoj radi nestajalo meso

* Dnevno je krao dve - tri kile mesa – priča Marija, razrogačenih očiju, i dalje u neverici od svega što je doživela na radnom mestu

Ona tvrdi da je svakog dana iz radnje u kojoj radi nestajalo meso, a kamere nisu pokazivale da neko krade. Prvo su posumnjali na mesara, ali ubrzo su otkrili da on nije lopov. Ono što se u nastavku izdešavalo, šokiralo je sve radnike dotične prodavnice. Marija, koja nije želela da objavimo njeno prezime, počela je ovako ovu neverovatnu priču.

– Primetili smo da nam svakog dana nedostaje meso. Tako su nam rekli menadžeri radnje – svakog dana je falilo nekoliko kilograma mesa.

IZMENA ZAKONA O SAOBRAĆAJU Važna vest za vozače! Sve se menja! Nećete smeti da upravljate vozilom ako ne ispunite sledeće uslove!

– Nakon provere mesara, za kojeg se ispostavilo da nije lopov, menadžeri naše radnje odlučili su da pratimo potrošače. Gledali su ko kupuje najviše mesa. Rekli su nama, kasirkama, da obratimo pažnju. Nekoliko dana nakon upozorenja, raskrinkali smo lopova! Tipa taj jedan čovek kupio je kilogram buta, a kad sam uzela kesu da otkucam bar-kod, bila je baš teška, u njoj je bilo nekoliko kilograma sigurno – dodaje ona.

Preminuo je uprkos borbi lekara da mu spasu život!

AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 24.08.2019. 15:56 - 24.08.2019. 16:04 Tragedija! Urgentni centar, Foto: Alo!/Nenad Vujanović Biciklista Ž. T. (32) preminuo je noćas sat vremena nakon što ga je udario autobus kod skretanja za Veliko Polje u Obrenovcu. AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 24.08.2019. 15:21 Tuga!

Otvorila je kesu i shvatila da je unutra, u papiru, umuljano i drugo meso! Kupac je rekao da se mesar zeznuo. Tad je platio, i tako je prošlo. Ali onda su se svi u prodavnici zapitali kako je moguće da se ovo desilo njima pred očima.

RUSKI LIDER POKUŠAO DA UBIJE TITA 22 PUTA Procurili tajni podaci u programu uživo! Građani netremice slušali kako je Broz za dlaku izbegao smrt!

Motali su film unazad, pogledali su kamere i ništa im nije bilo jasno. A onda su počeli da ga prate. Iako ispočetka zbunjeni, radnici su ubrzo razotkrili kako im je nestajalo meso u ogromnim količinama.

Meso
Meso, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Ovo je cela, raskrinkana prevara:

– Svakog dana je dolazio taj jedan te isti čovek, menadžer obližnjeg kafe - restorana. On dođe u radnju, dogega se do mesare i traži, recimo, 20 ćevapa. Mesar mu spakuje u papir, pa u kesu i na kesu zalepi stiker sa cenom tj. bar-kod. Onda traži kilogram buta, mesar isto uradi – spakuje u papir, pa u kesu, pa na to nalepi stiker s cenom.

– I tako taj čovek uzme nekoliko različitih vrsta mesa.

STVARI KOJE SE NAJVIŠE KRADU U RADNJAMA! Spisak sve duži, iskusnim lopovima niko ne može da stane na put! Smislili novu taktiku!

– Onda stane sa strane gde ga ne vidi kamera, uzme kesu gde su ćevapi i ubaci u kesu gde je but. I zaveže kao što je mesar zavezao.

– I na toj kesi ostane samo jedan stiker s cenom, samo cena buta, a unutra su u stvari i ćevapi! Kad dođe na kasu, ja samo otkucam to što vidim – jedan bar-kod. – Tako je mogao da radi koliko hoće. Posebno kad je gužva, pa kad ima mnogo ljudi na kasi, ih, ko tad gleda šta je sve u kesi.

Dnevno je krao dve - tri kile mesa – priča Marija, razrogačenih očiju, i dalje u neverici od svega što je doživela na radnom mestu. Kako ona kaže, da je stavio kilo buta u dve kile ćevapa, na primer, ne bi nikad primetili toliku razliku, jer je mala razlika između dva kilograma i tri kilograma.

Ali on je stavio kilogram ćevapa u tri kila buta, a kad podigneš kesu, na njoj piše kilogram, a baš je teška.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Rasa
  25/08/2019 - 09:15
  Jel to prica iz 80ih. Danasnje vreme sve kase u sistemima imaju vagu kasi ,kontrolnu vagu ,tako da ovo bas ne poje pricu sem ako nije u nekoj maloj prodavnici.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi