Atlas
Alo / Masanori Jošida
Atlas

Alo / Masanori Jošida

Dr Nemanja Gajdobranski i dr Igor Georgijev, Foto: Alo/Masanori Jošida

Konzilijum lekara zaposlenih u toj ustanovi je nakon razmatranja situacije prijavljenih pacijenata odlučio da operaciju dobije čitateljka Mira Veljkovski iz Zemuna.

- Primili smo mnogo pisama, a zaključak konzilijuma je da je operacija najpotrebnija gospođi Veljkovski, majci troje dece. Velike grudi su jedan od problema koji muči žene nakon trudnoće. Tokom intervencije se smanjuje volumen žlezdanog i masnog tkiva, kao i sektor kože. Reč je o velikoj rekonstruktivnoj intervenciji koja traje nekoliko časova - objasnio je dr Igor Georgijev, specijalista plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije.

Operacija koju će obaviti stručnjaci bolnice „Atlas“ olakšaće svakodnevicu naše čitateljke i, osim estetskog momenta, poboljšati njeno zdravstveno stanje.

- Najvažnije je smanjiti opterećenje na kičmu i bolove. Pacijentkinja posle intervencije mora ostati u bolnici, a pod lekarskim nadzorom nalazi se do dve nedelje - zaključio je dr Georgijev.

Nakon konzilijuma, pozvali smo Miru i obavestili je o odluci tima lekara bolnice „Atlas“.

- Hvala vam! Potpuno sam zatečena. Pratim vašu zajedničku akciju od početka, a odlučila sam da pošaljem pismo jer godinama imam probleme i trpim jake bolove - rekla nam je Mira.

Naša akcija se nastavlja. Ove nedelje dodeljujemo besplatnu operaciju nosa, a uskoro ćemo ponoviti artroskopiju kolena.

Atlas

Privatna arhiva

Mira Veljkovski, Foto: Privatna arhiva