Branimir Nestorović
Printscreen/Prva
Branimir Nestorović

Printscreen/Prva

Branimir Nestorović, Foto: Printscreen/Prva

Povod za Nestorovićev novi post bio je tekst koji je izašao na sajtu Istinomer, a u kome se tvrdi da se Nestorović pozvao na istraživanje koje nije objavio američki Institut za javno zdravlje (kako je to tvrdio Nestorović u originalnom postu), već novinar Džordan Šahtel.

Isprovociran ovim tekstom u kome je optužen da iznosi "lažne vesti", Nestorović je objavio i drugi link, a koji je preneo i Foks njuz, u kome se daje zvanični stav zvanične institucije SAD, a kome doslovce stoji:

- CDC nikada nije u vodičima sugerisao da su maske namenjene zaštiti onih koji ih nose.

Upravo je to Nestorović i konstatovao u novoj objavi na Fejsbuku, a onda i žestoko uzvratio na kritike.

- Zamolio bih onog ko piše te tekstove da se potpiše da vidim njegovu kvalfikiaciju, ja sam redovni profesor Medicinskog fakulteta. Vidim da su prošli put na tvrdnje lekara iz Slovenije reagovali “specijalizanti infektologije” nepoznatog fakulteta. Čemu cenzura, nema dijaloga? - napisao je Nestorović.

Pročitajte još:

Komentari (3)

nesha bg

16.10.2020 11:37

Izgleda da se najzad urazumio ... jedini iz samozvanog "kriznog staba" prati svetske vesti.

Verica

16.10.2020 13:10

Doktore, ako se ovaj komentar objavi i pročitate ga, znajte da ima puno nas koji vam verujemo. Na kutiji proizvodjača maski piše da ne štite od virusa. Sigurna sam da znate i više od tih vaših sujetnih kolega samo kad nešto kažete obruše se na vas, čak i ovaj zaglupljeni narod. Ali isplivaće istina za neko vreme. Svako dobro vam želim!

Orim

17.10.2020 11:31

Redovni profesore, pojavi se prvo u telu čiji si član, tzv. kriznom štabu i to na TV, pa sa svojim kolegama koji ne kriju identitet usaglasi nošenje nečega što ne služi ničemu po tebi, čak i na otvorenom po njima, pa da narod vidi ko je u pravu i ko je najstručniji. Ovako ste samo još jedan internet stručnjak.