Lepo vreme, toplo, sunčano, Knez Mihailova, Beograd
Kristina Bezbradica / Alo!
Lepo vreme, toplo, sunčano, Knez Mihailova, Beograd

Kristina Bezbradica / Alo!

Ilustracija, Foto: Kristina Bezbradica / Alo!

Minimalna temperatura od 5 do 11°C, maksimalna dnevna od 11 do 17°C, dok će u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biti malo hladnije.

Pročitaje još:

 

U Beogradu u ponedeljak oblačno, ali relativno toplo za ovo doba godine, povremeno sa kišom. Pre podne će duvati umeren do pojačan jugoistočni vetar, a posle podne vetar u slabljenju i skretanju na jugozapadni i zapadni. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 15°C.

Kiša kišobran Devojka pod sa kišobranom Vremenska prognoza

Shutterstock

Kiša kišobran Devojka pod sa kišobranom Vremenska prognoza, Foto: Shutterstock

U Srbiji u utorak oblačno sa kišom. Maksimalna temperatura od 6°C na severozapadu do 16°C na jugoistoku Srbije. Tokom dana očekuje se zahlađenje, pa će kiša u planinskim predelima preći u susnežicu i sneg, a u toku večeri kiša će preći u susnežicu i sneg i na severu i zapadu Srbije. U sredu oblačno i hladno sa susnežicom i snegom. Duvaće pojačan severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 1 do 5°C. U toku večeri razvedravanje. U četvrtak suvo i hladno. U petak u toku jutra vedro i veoma hladno, uz umeren, ponegde i jak mraz, dok se tokom dana očekuje u većini predela ledeni dan i maksimalna temperatura uglavnom neće preći 0°C.