Bestidnica Jelena Milić napala voditeljku u Jutarnjem programu, pa joj spomenula i dete! Irina uplakana napustila studio

Hepi/M.Ž. | vesti 2018-10-02 11:09:21 2018-10-02 11:09:21

Skandal u studiju!

Printscreen: Youtube

Prava drama odigrala se u emisiji "Dobro jutro Srbijo" televizije Hepi, kada su se jutros sukobile analitičarka Jelena Milić i voditeljka Irina Vukotić. Već na početku emisije, Jelena Milić ušla je u otvoreni sukob sa voditeljkom Irinom Vukotić i ničim izazvana je žestoko napala.

Naime, direktorki CEAS-a, koja je inače poznata po poganom jeziku, nije se svideo način na koji je novinarka Hepi televizije vodila razgovor sa Vojislavom Šešeljem pre izvesnog vremena, pa je direktno optužila Irinu da nije stala u njenu zaštitu kada je lider radikala izjavio da Jelena Milić ima picajzle.

Pročitajte još:

 

Koliko je napad Milićeve bio brutalan i bezobziran, govori i činjenica da je u priču čak uključila i Irininu maloletnu ćerku.

Vidno uzbuđena i uvređena, s punim pravom, voditeljka Happy televizije napustila je studio pre završetka razgovora sa gošćom.

- Irina, vi imate ćerku, kako ćete se vi osećati kad neko u javnosti za vas kaže "vi imate picajzle, a vi sedite mrtva ladna u studiju i na to ne reagujete. Znate Irina, to nije prijatno - rekla je Jelena Milić, na šta joj je voditeljka odgovorila:

- Svaki put smo rekli da neprimerene izjave ne dozvoljavamo. Sećam se odlično, znam o kome pričate. O Vojislavu Šešelju. Pomenuo je vas i još nekoliko žena i ja sam rekla da ne sme da vređa žene.

- Ne, rekli ste na ne sme da dira negovane žene - odgovorila joj je Milićeva.

- Prvo, nisam toliko površna da bih to rekla, a drugo, moja uloga nije da mirim i branim goste. Vi šta ćete ovde jedni drugima da kažete. Ja nisam vaspitačica u vrtiću da mirim zavađane goste - bila je jasna voditeljka.

Na kraju razgovora Irina je rekla Milićkoj da je sramotno to što joj uzima u usta ćerku i da joj se to nikad u životu nije dogodilo. Potom je uplakana napustila studio.

Kako je izgledala svađa, pogledajte u videu ispod:

 

Expand player
Pogledajte više