Beograd
Shutterstock/Ilustracija
Žena, tuga, razvod

Shutterstock/Ilustracija

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Čim počnete da izlazite roditelji počinju sa upozorenjima sa ciljem da vas zaštite. Da li su i ove priče možda deo neke naopake bajke zabrinutih majki i očeva, ne znamo, ali je sigurno da su mnogi mladi nakon što su ih čuli dva puta razmislili pre nego što su odlučili da poklone svoje poverenje.

Jedna Beograđanka izašla je tokom vikenda u kafić na Novom Beogradu, u koji je inače često izlazila sa svojim prijateljima. Veče nije ispalo kako je očekivala, popila je par pića i otišla kući. Sutradan počinje njen horor. Devojka se od tada danima žalila na malaksalost, pospanost, obamrlost, da bi na kraju otišla na pregled kod doktora.

U krvi su joj nađeni tragovi narkotika, droge pod nazivom Rohypnol, poznatije kao „droge za silovanje“. On deluje tako da osoba koja je pod uticajem droge gubi sposobnost rasuđivanja, a posebno je opasan u kombinaciji sa alkoholom jer tada dolazi do gubitka pamćenja i otkazivanja motoričkih sposobnosti. Žrtva nema sećanje o tome šta se dogodilo.

Tada je postala jasno zašto se sledećeg jutra probudila potpuno umrtvljena, bez jasnog sećanja na prethodno provedeno veče, a posebno na povratak kući. Posumnjala je da je prijatelj sa kojim je provela veče, inače gazda pomenutog kafića, koga poznaje gotovo dve godine, imao neke veze sa ovim, jer to se postavljalo kao jedino logično objašnjenje.

Uprkos svemu, odlučila je da zanemari svoje strahove i ne preduzima ništa, jer je kako je smatrala, sada sve to iza nje. Posle dva meseca, devojci su se ponovo javili slični problemi, njeno zdravlje je generalno bilo u lošem stanju, imala je mučnine, glavobolje, a izostala joj je i menstruacija, mada je to nije zabrinjavalo jer dugo vremena nije imala odnose. Kako simptomi nisu prestajali, opet je bila primorana da poseti doktora i obavi analize krvi. Njen nalaz je stigao kasnije toga dana i nešto nije bilo u redu sa njim: test na trudnoću bio je pozitivan.

Uprskos lepom vremenu koje u kombinaciji sa alkoholom može biti nekad i fatalno, neophodno je da vodite računa o sebi svaki put kada izlazite.

Komentari (1)

zna se

29.07.2018 18:30

to je radio marko perovic na splavu i kasini mireli lapanovic.kaze da je zasticen privodjen pa pusten.