"BILA JE GREŠKA ŠTO SMO POKAZALI FOTOGRAFIJE" Uživo pred kamerama otkriveno šta će se dešavati na sajmu

Sajam će biti funkcionalan prekosutra

Ana Brnabić
Ana Brnabić, Foto: printscreen

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je večeras da će objekat Sajma na kome će se smeštati oboleli sa blagim simptomima korona virusa biti uređen i da neće izgledati kao na fotografijama koje su prikazane javnosti.

- Građani su videli slike sajma, ali to je samo prva faza. Bila je greška što smo ih pustili u javnost. To će biti mnogo sređenije. Uvešćemo dodatne sadržaje kao što su stolovi za stoni tenis i bilijar. Sve će biti opremljeno na visokom nivou. Molim ljude da razumeju koliko je teško boriti se sa ovim. Nikome nije namera da ljudima otežava - rekla je Brnabić.

Brnabić je rekla da hoteli nisu pogodni kada je u pitanju obezbeđenje objekata i da se zato pribeglo ovom rešenju.

- Koliko god Sajam bio ovakav ili onakav, zdravlje naše porodice je bitnije. Radimo sve što je u našoj moći da to unapredimo. Imaćemo pristupačne tuševe, toalete, separatore, stolove gde ljudi mogu da rade i jedu, postavićemo televizore i učiniti sve da olakšamo ljudima - navela je Brnabić.

Ona je istakla da će se mere uvoditi pravovremeno, da će se situacija pratiti i da će se videti da li je neophodno izolovati pojedine gradove i opštine.

- Sajam će, ja se nadam, biti funkcionalan prekosutra - dodala je Brnabić.

Povezane vesti

 • Korisnik: vlajko
  25/03/2020 - 20:22
  Ne dao Bog da zatreba, al svaka čast svima koji se bore na prvoj liniji fronta, čuvajte se narode, Bog nam u pomoć svima. Preguraćemo i ovo.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi