VAŽNO Testiranje na lični zahtev na "Torlaku", rezultati istog dana!

Svakog dana se testira više stotina građana

Brzi serološki test pokazuje da li imate antitela
Brzi serološki test pokazuje da li imate antitela, Foto: Nenad Vujanović

Na Insitutu "Torlak", jednoj od ustranova u kojoj se može obaviti test na korona virus na lični zahtev, građani bez zakazivanja svaki dan, osim nedelje, mogu da obave PCR test na kovid 19 na sopstveni zahtev.

"Nije potrebno zakazivanje, a rezultati se dobijaju istog dana", saopšteno je danas iz Instituta za virusologiju, vakcine i serume "Torlak".

Dodaju da se u toj nacionalnoj ustanovi za prevenciju, lečenje i praćenje infektivnih bolesti svakog dana testira više stotina građana, koji mogu da se testiraju svakog dana od 8 do 15 sati, osim nedeljom.

Institut "Torlak'''' je jedna od najstarijih ustanova tog tipa u svetu, sa tradicijom i iskustvom dugim više od 80 godina.

Testitanje na sopstevni zahtev uglavnom je namenjeno putnicima u međunarodnom saobraćaju.

Svi termini za zakazivanje uzimanja brisa za testiranje na koronavirus na lični zahtev, u Gradskom zavodu za javno zdravlje popunjeni su do 20. avgusta, a zakazivanje ponovo počinje 18. avgusta, objavljeno je na sajtu te insitucije

Termin za testiranje građani mogu zakazati slanjem zahteva putem email-a info@zdravlje.org.rs u kojem treba dostaviti kontakt telefon kako bi se preciziralo vreme testiranja.

Slobodnih termina ima za serološko testiranje na antitela, koje je takođe moguće zakazati od 30. jula.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi