VAPAJ MEDICINSKE SESTRE IZ BEOGRADA "Širite ovo s*anje, dok mi spasavamo vaše sebično du*e"

jedna od članica medicinskog osoblja u COVID bolnici Banjica, u svoje, ali i u ime nekoliko kolega, poslala je jaku poruku

Bolnica
Bolnica, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Objavu sa Fejsbuka vam prenosimo u celosti:

Samo vi pravite haos, razbijajte, širite ovo s*anje koje nas je zadesilo, a neko će raditi BEZ SLOBODNOG DANA, neće biti sa svojom decom, porodicom, strepeći da se i sam zarazi dok spasava vaše sebičo du*e! Prosta sam, jer i ne zaslužujete da vam se obratim drugačije, nego onako kako vam dolikuje! Kažu IZDRŽITE, a mi smo na izmaku snage! Naš znoj niko ne vidi, kao ni suze naše dece!

Naša bolnica je PUNA, naša intenzivna nega je pred kolapsom, toliko da nemaju više gde da smeste pacijente na respiratorima! Po prvi put u životu ŽALIM što sam zdravstveni radnik, ubili ste u meni ono sto najviše u žvotu volim da radim! I samo mogu da vam kažem SRAM VAS BILO!!! Ne, ne želim vam da se razbolite i dođete na BANJICU, zato što, čini mi se, neće imati ko da vas leči", napisala je ona u svojoj objavi koja je podeljena u više od hiljadu puta na Fejsbuku.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: beba
  12/07/2020 - 13:42
  Svaka ti cast sestro
 • Korisnik: Perica
  12/07/2020 - 13:04
  Ako postoji zabrana javnog okupljanja zašto država to dopušta,valjda je zdravlje najpreče. Epa državo deluj kakvi studenti kakva demokratija nemojte da nas zajebavate već radite svoj posao drugim rečima udri stoku
 • Korisnik: vlada
  12/07/2020 - 12:33
  Tako je, podrška za naše sestre i doktore, bravo za ovo
 • Korisnik: Jelena
  12/07/2020 - 12:25
  Tacno, bravo za objavu.
 • Korisnik: Kinez
  12/07/2020 - 12:15
  Problem je što je Srbima sve u životu je zezanje i ništa ne može da ih opameti. A iz ovog komentara se može zaključiti koliko zdravstveni radnici vrede kad je narod prosto rečeno - STOKA!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi