Savski venac
Savski venac
Savski venac

Savski venac

Savski venac, Foto: Savski venac

Irena Vujović je nakon obilaska poručila da je inicijativa za obnovu ovih fasada potekla od građana Savskog venca.

- Opštinsko rukovodstvo svakodnevno komunicira sa građanima i zajednički pokušavamo da rešimo sve probleme, u skladu sa našim nadležnostima. Ove dotrajale fasade ne samo da narušavaju izgled našeg Savskog venca, nego ugrožavaju i bezbednost građana. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa Sekretarijatom za komunalne i stambene poslove koji ove radove obavlja zajedno sa JP „Gradsko stambeno“ u proteklom periodu vratili smo prvobitni sjaj brojnim zgradama na našoj opštini- izjavila je Vujović i poručila da će se u istom smeru i nastaviti kako bi Savski venac bio bolje, lepše i uređenije mesto za život.

Prema rečima Nikole Kovačevića projekat „Lepše lice Beograda“ koji sprovodi Sekretarijat za komunalne i stambene poslove grada Beograda, iz godine u godinu obuhvata obnovu sve većeg broja fasada na teritoriji centralnih gradskih opština.

-Ispred Grada Beograda prepoznali smo i prihvatili inicijativu rukovodstva opštine Savski venac i u saradnji sa JP „Gradsko stambeno“ koje izvodi radove, trudimo se da ulepšamo lice ovih stambenih zgrada na zadovoljstvo svih sugrađana sa Savskog venca- zaključio je Kovačević.

Obilasku su prisustvovali i članovi Veća opštine Savski venac Miloš Vidović, Uroš Tripković i Strahinja Kukić.