Životna sredina
Printscreen/Facebook
Životna sredina

Printscreen/Facebook

Životna sredina, Foto: Printscreen/Facebook

Agencija za zaštitu životne sredine obeležiće u petak, 1. novembra, 15 godina rada, svečanom akademijom koja će okupiti veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva. Skup će biti prilika za razmenu iskustava u oblasti zaštite životne sredine, trajnih i održivih rešenja za poboljšanje kvaliteta vazduha i vode, kao i za sumiranje postignutih rezultata Agencije i predstavljanja planova za budućnost.

Pročitajte još:

Direktor Filip Radović kaže da je Agencija za zaštitu životne sredine u prvih 15 godina rada uspela da se plasira visoko, na domaćoj i na međunarodnoj sceni, i da stoji rame uz rame sa zapadnoevropskim agencijama, čiji su budžeti desetine puta veći od budžeta Agencije.

"Direktor Evropske agencije bio je u poseti Beogradu i tom prilikom je izjavio da smo potpuno spremni da budemo članica Evropske agencije i pre nego što naša zemlja postane deo Unije", rekao je Radović, a navodi se u saopštenju.

Izbio novi požar u četiri sektora! Svi se mole da padne kiša!

AUTOR: Alo.rs/ RTS/ M.G. DATUM I VREME: 29.10.2019. 15:57 Požar se gasi u četiri sektora na teritoriji Bosilegrada, Trgovišta, Surdulice i Čestelina. Stara Planina, požar, Vatrogasci, , Foto: MUP Srbije Opština Bosilegrad je, zbog požara, proglasila vanrednu situaciju u delu teritorije, u selima Crnoštica i Dukat.

Dodao je da je oprema harmonizovana sa standardima Evrope.

Kako se navodi u saopštenju, među gostima će biti i Stefano Laporta, predsednik italijanskog Instituta za zaštitu životne sredine, kao i Set Sigel, autor bestselera Njujork tajmsa „Neka bude voda - izraelsko rešenje za svet koji gladuje“.

Bonus video

Baba brutalno šamarala decu u hodniku zgrade