Dejt
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Mina iz Beograda koja studira u Engleskoj, tačnije u Londonu, otkrila je na svom TikTok profilu kako je, kao jedna devojka sa Balkana prošla na sastanku sa dečkom iz inostranstva i zašto mu se nakon prvog sastanka nikada više nije javila.

- Ovo je priča o jednom dečku s kim sam izašla ovde u Londonu. Dečko je bio jako simpatičan, sladak, upoznali smo se preko jedne aplikacije, znam malo je kritično ali ovde to ljudi rade i kao normalno je...

E sada, on je tada radio kao inženjer za formulu jedan, vrlo korektan momak, vidi se da ima novca. Mi se dogovorimo da se vidimo i idemo na kafu", ispričala je Mina pa počela da se smeje.

Kako je objasnila, smeh nije tu slučajno jer ono što se desilo na sastanku apsolutno ju je šokiralo.

 

 

- Uglavnom, mi smo se našli i trebali smo da odemo na kafu. Blizu mene ima neki kafić, tu smo seli. Kako neka mesta ovde funkcionišu po principu da vi odete na kasu, kažete šta hoćete i onda to platite odmah, tako ja bilo i u ovom kafiću. Tako ja dolazim do kase i kažem 'ja ću kapućino' i okrećem se ka njemu u fazonu "šta ti hoćeš?'. I on samo ozbiljno stoji i kao 'ne ne, samo ti uzmi'. Moj Balkanski mozak nije ukapirao o čemu se radi.

Ajde da sam skapirala pa bi bilo manje neprijatno, ali meni uopšte nije dolazilo do mozga da on želi da svako plati svoju kafu koja je bila 3-4 funte (oko 500 dinara). Još ja kao 'ne, ne, reči šta hoćeš?'. A on jadan tu ne želi da mi kaže šta je problem nego kao 'samo ti naruči'. Meni se u tom trenutku upali lampica da on ne želi da plati. U momentu mi došlo da mu kažem da mi samo objasni šta želi platicu ja, zato što je to račun od 9-10 funti (oko 1.200 dinara)", ispričala je Mina.

Onda je na kraju svako platio svoje a ona je ostatak večeri provela u agoniji. Takođe, kako je objasnila, nakon te večeri se više nikad nisu čuli.

- Ovako je i u Amsterdamu, ali plus ti je što ćete svi voleti kada kreneš da zoveš društvo na ručkove i pića jer mi Srbi to svuda radimo", "Kako se boje za svoje parice, uglavnom napenalila bih ga i otišla bih, pa nek se kaje", "Koji blam sa njegove strane Bože", "Svi bi oni da umoče, al kad treba da se plati ne diraj ih" " Žena može u bilo kom trenutku da se predomisli i ode, na primer da plati svoju kafu, kaže mu zbogom i odleprša da sama uživa u njoj. Nikom kao tom škrtici ne treba plaćati kafu - pisali po komentarima.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading