Bazen
Foto: Alo/Foto: RINA


Novi bazeni u okviru Sportskog centra u Pirotu, koji su izgrađeni prošle godine, otvorili su svoja vrata za još jednu letnju sezonu. Direktor Sportskog centra, Nenad Đorđević, izrazio je optimizam u pogledu ove sezone, očekujući veći broj posetilaca u odnosu na prethodnu godinu. On ističe da su uslovi za posetioce odlični, a cene karata veoma pristupačne, što će dodatno doprineti privlačnosti ovog mesta za kupanje.

Pristupačne cene ulaznica i promo periodi

Cene ulaznica su prilagođene različitim kategorijama posetilaca - deca do sedam godina mogu uživati u kupanju besplatno, dok će đaci, studenti i penzioneri platiti simboličnih 100 dinara za ulaz. Za ostale posetioce, cena dnevne karte iznosi 200 dinara. Dodatno, najavljeno je održavanje promo perioda svakog meseca, što će svakako privući dodatni broj posetilaca.


Direktor Đorđević naglašava da je bezbednost posetilaca prioritet, te ističe prisustvo doktora, licenciranih spasilaca i brojnih službi na kupalištu. Ono što posebno izdvaja ovaj kompleks jeste prisustvo sopstvene laboratorije koja će tri puta dnevno vršiti kontrolu kvaliteta vode, pružajući posetiocima garanciju bezbednog i kvalitetnog kupanja.


Gradonačelnik Pirota istakao je značaj ovog kompleksa za grad, naglašavajući da se savršeno uklapa u viziju Pirota kao sportsko-rekreativno-turističkog centra ovog dela Srbije. Takođe, najavljeno je obogaćenje kompleksa akva-parkom za sledeću kupališnu sezonu, što će dodatno unaprediti ponudu i privlačnost ovog mesta za posetioce.

Otvorena letnja sezona na bazenima Sportskog centra u Pirotu obećava sjajan provod uz pristupačne cene ulaznica, bezbednost posetilaca i planove za dalje unapređenje kompleksa. Sve ovo čini ovo mesto jednim od najprivlačnijih bazena u Srbiji, posebno za stanovnike Pirota i okolnih mesta.

(Informer)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading