pančevac i policija
Foto: Printscreen/Instagram/zdravopancevo


Jedan običan noćni put do porodilišta pretvorio se u nezaboravan događaj za mladu porodicu iz Pančeva. Kada je supruzi pukao vodenjak pola sata pre ponoći, niko nije očekivao da će se sve odvijati tako brzo i dramatično. Ubrzana vožnja ka Zvezdari, gde je trebalo da se porodi, postala je avantura koja će ostati u sećanju ovih roditelja zauvek.

Trudnička trka sa saobraćajnim preprekama

Ponosni tata je priznao da ga je uhvatila panika i da je krenuo da vozi brže kako bi na vreme stigli u porodilište. Međutim, prebrza vožnja nije prošla neprimećeno - patrola policije ih je zaustavila dva puta, ali su, shvativši hitnost situacije, dozvolili ocu da nastavi put ka bolnici. Treća patrola ih je čak pratila do bolnice, pružajući im podršku u ovoj neočekivanoj trci sa vremenom.

 

 


Neočekivani preokret

Scena koja je usledila bila je kao iz filma, a snimak ovog događaja postao je deo porodične uspomene. Srećom, porodica je stigla na vreme, a mlada mama je bezbedno donela na svet zdravog i pravog sina. Ovaj neočekivani porođaj na putu do bolnice ostavio je snažan utisak na novopečene roditelje, ali i na policajce koji su im pružili podršku u ovoj neobičnoj situaciji.

Zahvalnost policiji

Nakon svega, otac je iskreno izrazio želju da se zahvali policajcima koji su im omogućili da stignu na vreme u bolnicu. Iako nije imao priliku da im se lično zahvali na licu mesta, odlučio je da javno istakne njihovu ulogu u ovom posebnom događaju. Kapetan policije Željko Grujić iz PU Pančevo potvrdio je ovu neobičnu priču, ističući perfektnu reakciju policije u ovoj vanrednoj situaciji.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading