tuča sremska kamenica
Foto: Alo/Foto: NS Uživo

Jedan motociklista nasred puta izvukao je vozača iz automobila i nasrnuo na njega, a sve to snimili su očevici, koji su snimke postavili na društvene mreže. 

Na Instagram stranici "NS uživo" je objavljen snimak na kojem se vidi kako je motorista svoje vozilo parkirao pored automobila, a potom je izvukao vozača automobila napolje, nakon čega je usledio fizički obračun.

Motorista je potom nasrnuo na njega sa šipkom u ruci, da bi ga oborio na zemlju.

U jednom trenutku vozač automobila uspeo je da otme napadaču šipku, da bi potom vozač motora krenuo da ga šutira po telu i glavi.

Gledajte ovu stravičnu tuču: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Zbog ovog incidenta inače su obe saobraćajne trake bile blokirane.

Komentari su ispod ove objave samo pljuštali: 

- Jel' realno da svi samo gledaju???

- Sve učestalija pojava, neko bi morao ozbiljno da se pozabavi ovakvim ponašanjem. Oduzimanje vozila, godišnjeg ličnog dohotka, oštrim kaznama i sl. pa neka se tuku po ulici.

- Mogao je matori, pored oružja, i kacige debele, još i štit da uzme...recimo poklopac od lonca da je poneo u toj debeloj jakni, pa onda lako je na ovog golorukog u papučama..

- Da vozi besan auto ovaj na motoru ne bi smeo ni da mu priđe, na žalost !!!! Stoka smo narod

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Spašeni Rusi koji su nestali u Ovčarsko-kablarskoj klisuri 🎥 videoplus #alo #alodnevnenovine #spasavanje #fypシ゚viral #fypシ #foryou #foryourpage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading