Amerikanac u Srbiji
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

U tom gradu on je, kako navodi na Tiktoku, doživeo veliko gostoprimstvo i upoznao divne ljude sa kojima je proveo u razgovoru celo veče i koji su ga čašćavali pićem kao najrođenijeg.

- Išli smo u jedan od najmanje posećenih gradova u Evropi, a ono što smo tamo doživeli će vas verovatno uveriti da to i vi to isto treba da uradite - započeo je priču Amerikanac koji se na Tviteru predstavlja kao basgoesofff.

@basgoesofff Serbia has some real hidden gems. Caçak was such a cool town and we won't forget the people here #caçak #Serbia #travel ♬ Back On 74 - Jungle

 

- Prijatelj i ja smo se vozili Srbijom bez plana i odlučili da prenoćimo u slučajnom gradu na jugu zvanom Kakak (Čačak), ljudi su nam prilazili i pitali šta tamo radimo. Bili su vrlo iznenađeni što nas vide. Ali onda je usledilo još veće iznenađenje. Želeli smo da odemo na piće i naišli smo na jedan bar ne znajući da li smo dobrodošli - kaže on.

Međutim, prema njihovim rečima, vlasniku ovog bara je bilo toliko drago što su ih posetili stranci, da ih je upoznao sa svojim prijateljima.

- Proveli smo veče sa nekim sjajnim ljudima iz Srbije. Dobili smo puno besplatnih pića i svi su bili uzbuđeni što nas vide - priča ovaj Amerikanac i dodaje da je turista u mestima kao što su Pariz ili London jedan od milion, dok je u manjim mestima potpuno druga situacija:

- U malim gradovima širom Evrope bićete dočekani kao prijatelj i imaćete priliku da vodite zanimljive razgovore sa prelepim ljudima kao što smo i imali i mi sa nekim ljudima koje smo sreli.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading