vele viki
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Vika i brojne pretnje koje je majka izgovarala maloletnom detetu tokom višeminutnog “LAJV” uključenja su šokantne a posmatrao ih je drugi učesnik bez reakcije i sprečavanja da pretnje sprovede u delo.

Kako je preneo portal Ćuprija. net, ovo majci deteta određeno je zadržavanje do 30 dana.

Šta se zapravo desilo u tom snimku? 

Ćerkica tiktokerke je prosula perece zbog čega je ona pobesnela i izgovorila pretnje od kojih, malo je reći, podilazi jeza. 

- Misliš da ću sad da skupljam za tobom? Ješćeš hranu sa patosa, je*em li ti poreklo ono govnj*vo! Ovo je propast! Rešila sam, sad kad je budem videla, udariću je sa drvenom kašikom (varjačom)... Prosipala pereca sa stola, pacijent jedan! Nek joj ruke ostanu puste, sad ćeš da čuješ, sad ću da joj slomim ruke! Da vidiš šta ću da joj radim kad je budem udarila drvenom kašikom preko ruke, neće se setiti više da nešto pipne sa rukama! Udaraću je dok joj ne otpadnu ruke - pričala je tiktokerka u "lajvu" drugom korisniku, a zatim se obratila detetu, dok je kamera i dalje snimala:

 

 

To izvesnoj  tiktokerki "Vele Viki", koja je rekla da će svoju dvogodišnju ćerkicu "zaklati i tući dok joj ruke ne otpadnu"nije bilo dovoljno, pa se opet oglasila i još više razbesnela region.

A onda je udarila pravdanje, i to je bilo još gore... 

Tiktokerka se pravdala rečima da "svako može da pukne" u nekom trenutku, a zatim je pozvala korisnike popularne socijalne platfome da joj "pljunu pod prozor", jer ona zna šta je najbolje za njeno dete.

- Da se obratim... Pustite me na miru, znate? Nemojte da ovo crno (crna marama koja se nosi povodom smrtnog slučaja) pređe kod vas! Ne znate vi mene još... Pustite mene i moje dete na miru! Ona ima šta da jede, uvek jede. Svako ima pravo da pukne! Ali nećete vi go*nari sa TikToku da mi govorite gde je mom detetu bolje. Ja sam do dete rodila, ja sam to dete učila dve i po godine, tako da možete da mi pljunete pod prozor! Mogu da vam pokažem samo ovo (srednji prst). Moje dete je sa mnom i uvek će biti. Majmuni, jedite go*na - istakla je tiktokerka u okviru svoje objave, nakon čega je obrisala profil na ovoj mreži.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading