Kiša u Beogradu
Foto: Tanjug/Tanjug

Vreme danas

Danas možemo očekivati hladno jutro sa slabim mrazom i kratkotrajnom maglom, ali tokom dana nas očekuje pretežno sunčano vreme.

Vetar će biti slab do umeren istočni i jugoistočni. Prema vremenskoj prognozi, temperature će se kretati od minus četiri do četiri stepena ujutro, dok će najviše dnevne temperature biti između 11 i 15 stepeni Celzijusa.

Vreme u Beogradu

U Beogradu će takođe biti hladno jutro, moguća je kratkotrajna magla u nižim delovima grada, ali će tokom dana prevladavati sunčano vreme.Vetar će biti slab do umeren jugoistočni i istočni. Temperature će se kretati od jedan do četiri stepena ujutro, dok će najviše dnevne temperature biti oko 15 stepeni.

Biometeorološka prognoza

Što se tiče biometeoroloških prilika, mogu relativno povoljno uticati na hronične bolesnike, dok osobe sa srčanim oboljenjima mogu osetiti određene tegobe. Meteoropatske reakcije poput glavobolje i nesanice su moguće.

Vreme narednih dana

Za vikend, očekuje nas još toplo vreme za ovo doba godine, s pretežno sunčanim danima. Međutim, u subotu popodne očekuje se postepeno naoblačenje u Vojvodini, koje će se širiti ka jugu Srbije, uz mogućnost povremene kiše.

Vetar će biti slab jugoistočni i južni, a pritisak će biti iznad normale. Temperature će se kretati od -3 do 5 stepeni ujutro, dok će najviše dnevne temperature biti između 13 i 16 stepeni. Uveče na severu Vojvodine može pasti kiša.

Nedelja će biti nekoliko stepeni svežija, s suvim vremenom na severu Srbije, dok će na jugu biti prisutna kiša tokom prepodneva.

Ponedeljak će takođe biti suv u većini predela, s još nešto nižim temperaturama, ali i dalje iznad proseka za ovo doba godine, oko 10 stepeni Celzijusa tokom dana.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading