"NIJE DO AUTA DO MENE JE IZVINI" Srpkinja postala hit na društvenim mrežama, a njenu poruku svi komentarišu (FOTO)
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Verovatno mnogi ne bi stigli da je pročitaju u saobraćaju, i da žele, ali neko je uspeo da je fotografiše i tako nasmeje region.

Poruka glasi: “Početnik! Izvini, ponekad se ugasi zbog moje nervoze, pa treba više puta da se upali, ako nije problem ne sviraj, pliz... Hvala i izvini još jednom”.

U donjem delu, još sitnijim slovima, dodato je: “Nije do Alfe, do mene je, auto je vrh samo sam ja nervozna, ali trudim se najbolje što mogu. J*** ga, treba mi auto, učim da se opustim, šta je tu je, pardon. Prijatan dan svima”.

Ova iskrena poruka izazvala je različite komentare na popularnoj mreži. Jedni podržavaju ženu i ističu njenu iskrenost, dok drugi kritikuju. Brojni su i oni koji su objavu iskoristili da se našale.

 

 

“Imam razumevanja za ovakve stvari. Svi smo nekada bili početnici, a to se lako zaboravi kada naučiš da dobro voziš. A neandertalci koji trube čim se nečiji auto ugasi me nerviraju. Početnici bi bili manje nervozni i pravili bi manje grešaka da ostali ne trube”, napisao je jedan korisnik.

Drugi smatra drugačije: “Meni liči na neku predigru. Koja je svrha vozačkog ispita ako još ne zna da vozi? Kao, to su jedni od najvećih problema u državi, gde bukvalno svako može da prođe, ako treba i 10 puta. Ako sama kaže da auto radi kako treba i da se ne gasi, a i dalje ne zna da vozi, pitam se kako je položila vozački ispit”.

Pojedinci ne mare previše za molbu početnice: “Ako ljudi mogu da podnesu njeno zaustavljanje i pokušaj pokretanja nekoliko puta, ona može da podnese malo trubljenja. Trubljenje po gradu je ionako kažnjivo, neka je to za utehu”.

Ostaje da vas upitamo kako biste vi reagovali da vidite ovakvu poruka u saobraćaju? Napišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO 

hronika

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading