čišćenje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Mnogima je želja da sve srede pre 31. decembra, ali neke domaćice rade, pa ne stižu da očiste kuću, pripreme hranu, jer na stolu treba da bude od ruske salate, preko pečenja, do torte, a kuća zategnuta, čista i mirisna.

Na društvenim mrežama oni koji nude usluge čićšćenja kuće naplaćuju sat od 600 do 700 dinara, ima i onih koji naplaćuju 20 evra „koliko god posla bilo“, ima onih koje i peglajua veliku polemiku na Fejsbuku, koja se završila teškim rečima, izazvao je oglas u kojem je žena navela da nudi praznično čišćenje za 800 dinara po satu.

„Novogodišnje čišćenje stanova. Cena 800 dinara po satu“, napisala je u jednoj grupi, na šta je jedna od komentara bio da je to „možda malo šta ide uz to“. Na aluziju da pored čišćenja žena nudi i neke druge usluge, reagovao je njen sin pripretivši mu: „Dobro znam šta si time mislio. Druže, svaku kosku bih ti polomio kad bih te našao bolesniku“.

oglas za čišćenje kuće

Foto : FB/printskrin

 

„E, svašta, ovo još nisam video, da čistačice zahtevaju veću platu od inženjera“, napisao je jedan član grupe, a usledio je odgovor drugog da ako misli da je to mnogo novca, sam uzme dzoger i krpu u ruke pa nek čisti džabe!

U raspravi su učestvovali i oni koji „ne vide u čemu je problem“.

„Prošle godine prasetina bila 470 dianra, sad je hilljadu. GospoDŽe kojima je mnogo neka zasuču rukave“, napisao je.

- Ne znam zašto neki imaju potrebu da komentarišu i to na taj način. Žena je oglasila da čisti kuće, stavila cenu, ako ti odogovara pozovi je, ako ti ne odgovara, traži dalje - kaže za Alo! Jelena V. koja se takođe bavi čišćenjem stanova.

A nije izostao ni odgovor žene koju su isporzivali i kojoj je pukao film pa je napisala prilično oštar odgovor.

„Ne mogu više da trpim nepravdu, stalno nekome nešto smeta. Ako ti ne treba čišćenje, ne treba da te zanima moja cena“,napisala je ona i dodala da uzme krpu i neka čisti jedan dan i da prestane da vodi tuđu brigu.

„Prvi put ovako drsko odgovaram“, napisala je ona da su joj se smučili glupi komentari i da je zato tako reagovala.

oglas za čišćenje kuće

Foto : FB/printskrin

 

- Znate li kakav je to posao? Očistiš nekome stan, a ima ih i zapuštenih, prljavih, užasnih, a oni nezadovoljni. Neko ti zakine, a ti se ubiješ radeći, neko čak i ne plati, zato ja tražim unapred novac. Kad  ulaziš nekome nepoznatom u kuću uvek ti je glava u torbi, imala sam i ja situacije u kojima su pokušavali da dobiju još neku uslugu, ali sam se, srećom, izborila na fin način  - kaže Jelena i dodaje da ako neko radi pošteno, to treba da se ceni, a ne da se neumesno komentariše.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading